רםואה משלימה
תחום הרפואה המשלימה הולך ומתרלב בשנים האחרונות. טיפול משלים יכול לעזור ותשמעי דיעות לכאן או לכאן. תחום האפשרויות הוא רב החל מהומנאופטיה, נטורופטיה, דיכור סיני, אוסטאופטיה, הילינג, רייקי, דמיון מודרך, צמחי בך, אומגה ועוד. אלו שיטות שיכולות לעזור אבל הן לא יכולות להיבחן בכלים המדעיים. הטיפולים לרוב יקרים, והם לוקחים זמן. החלוםה המדעית היחידה היא הביופידבק והנירופידבק שלגביהם הוכחה יעילות במעבדה, אבל היעיחות יורדת בשטח, כאשר הילד נאלץ להתמודד עם גירויים רבים. כמו כן, ניתן לשלב שיטות טיפול תרפיאיטיות כמו: דרמה תרפיה, ביביליורפיה, ספורט, אמוניות לחימה שונות. לרוב משמשים תחומי טיפול משלימים. תחומי הטיפול מציעים מומחים אך גם שרלטנים. לכם אם בחרת מומחה מאחד התחומים בהם את מאמינה, תבררי ממטופלים הצלחות ולא מהמטפלים. אך דעי שייתכן שמה שהתליח במקרה אחד לא בהכרח יצליח במקרה אחר. כדאי לזכור, אני מבוגר והתנסיתי בהומאוםטיה והילינג, ואני מרוצה מאוד מהתוצאות, ולא נזקק לריטלין, למרות שלפעמים אני חושב על כן לקחת. אצל ילדים אין זמן. כל חודש של אי מציאת פתרון לבעיה גורר אחריו כמה שבועות של התמודדות עם אירועים וחוויות מעוררי מתח. ולכן אני מציע לשלב. לצד הטיפול התרופתי ומשולב עם עיצבו התנהגות (בקרה הצורך) לחפש פתצרונות מתחומי רפואה משלימה שאת מחוברת אליהם ומאמינה ביכולת הריפוי שלהם. בגלל המודעות שלי והיותי לקוי קשב, בני מטופל אצל הומאפטית ואצל הילר כבר מינקותו, ויש בעיות שמרמזות על פונטנציטל לקיומה של התסמונת (הוא בן 3) מאוד פעלתן, קושי במעבר בין מצבי תודעה שינה-ערות וקשיי שינה. אבל אם הראה שבגליא כיתות היסוד תתחיל להתבטא פגיעה בקשב שבפוגעת ביכולות שלו או בתפקוד שלו אשלב בין השתיים. - קונבציונלי ומשלים גיל