כל בנותיי

אור-לך

New member
איזו שאלה...

רק שיש תמונה סקסית יותר... אך תאנה התביישה להראות אותה... לילה טוב שיר-שיר רק אף פעם אל תתנדבי להיות שפן הנסיונות...זה מסוכן. אור.

שיר כנראה בחורה טיפשה

נראה לי שהתגרשת מכיוון שפתחת את הפה במקום את הרגליים!!!! הצעה שלי אלייך פשוט ....פשוט לא לנסות להיות גיבורה אני בחור נחמד נראה טוב ולא חתיך מהמם שהכוס שלך יירטב תוך שנייה אז בנות תרדו מהסרט דרך אגב רוצות תמונה שלי???? חחחחח לא נראה לי שאני אשלח ,מתאים לי שתסתקרנו.

יערית

New member
את זה

הייתי מוחקת אני, אולי בעוד חודש יתאפשר לי לעשות זאת, אך כרגע יש אחת שידה על הכפתורdelete. שמשוני..שמור על שפה נקייה !!! יערית-שפתאום קיבלה ממך סתירת לחי.

ידיד נפש...

לא משנה איך תיראי וכמה גברים תסובבי ,אם בכלל!!! אני ידיד נפש רק לאנשים טובים ושפויים עם נשמה טובה ,,,אור לך לא תכבשי אותי אפילו אם תהיי פנטזיית חלומות... אין ספק שחיצוניות בהחלט משפיע אך להיות ידידך הכי קרוב...כנראה שתצטרכי קודם כל ללכת לפסיכולוג ואח`כ נראה ,דרך אגב אם תרצי אני מוכן לעזור לך בעניין והנה את רואה כבר נהייתי ידיד נפש

שיר 27

קודם את צריכה לעבור דרכי בכדי לראות את טיב הסחורה וח`כ נראה ...אז תשאירי טלפון ותכיני את הביריות

שיר27

New member
אני מחכה בלי כלום אבל

אם ביריות עושות לך את זה אני רצה לשים.....

שיר27

New member
לפני שנייה קראת לי טיפשה,

באמת שרציתי פתאום עבר לי החשק

זה לא נורא להיות טיפש

גם אני טיפש אז.... את טיפשה תאנה טיפשה יערית יפשה אור לך הטיפשה הכי גדולה זו לא בושה להיות טיפש לפעמים זה טוב...אין שכל אין דאגות אז מה את אומרת ???!!! בכל דבר יש מהניגוד וכמה שאדם חכם תדעי שיש בו הרבה מן הטפשות רק צריך לבחון ונמצא אז קחי הכל קליל ,כולם צוחקים על כולם זה בריא במינונים הנכונים

שיר27

New member
אין לי בעיה לצחוק, גם לא על עצמי

אבל עדיין הרגת לי את החשק לעכשיו

אולי וויאגרה? זה עובד על גברים!!!

שירו`ש כשיחזור לך אני פה... דרך אגב מאיפה את?

תאנה

New member
שיר

רוצי תפסי מקום ליד יפעת כבר מביאה את המצלמה... (איפה אביטל שצריכים אותה?)

למעלה