כל בנותיי

eyal shimshon

New member
כל בנותיי

אביטל ,יערית חושבת ותוהה ,תאנה וכל השאר תאמינו לי אנחנו צריכים לסדר איזו אורגייה וכולנו נירגע!!!! אני מקווה שאתן בדיעה שלי כי אם לא אני אשתוק מפאת הנימוס, האמת שאתן מקסימות אחת אחת ,הומור או לא אתן שנונות ואינטליגנטיות ומקווה שגם יפות דרך אגב יש לתאנה את הטלפון שלי אז אם אתן מספיק אמיצות ומעשיות כמו שאתן מדברות אז קדימה בואו נעשה משהו ביחד ,אולי ערב יין?

אייל חמוד אתה בטוח שאתה יכול להסתדר

עם כולנו,או שאתה מתכוון להשתמש באמצעי עזר :cool:

תאנה

New member
שמשוני - הכנתי לך הפתעה.

אם כבר הזמנת אותנו לאורגיה - אז שלא תשאר במתח - טרי טרי מיום שישי: מימין לשמאל: יערית, אביטל, אור-לך, אוריאנה, חן, ומעל כולן יפעת המנהלת החביבה שלנו.אני מצטערת אבל נאלצתי לצלם - אז לא מופיעה בתמונה הנוכחית. וחברות יקרות תסלחו לי שלא בקשתי את רשותכן, אבל דברנו על זה שזה בסדר כבר ביום שישי. נעים מאוד. תכין הרבה יין ובירה - חובבות אלכוהול אנחנו.

אור-לך

New member
תאנתי

אבל אמרנו שתראי את התמונה השניה, לא? את יודעת, ההיא שצילמת יותר מאוחר כשכולנו כבר היינו שתויות...

יפעת*

New member
תאנתי

למה את סתם עובדת עליו? זאת לא אני, זאת אחותי התאומה

שיר27

New member
מה הולך פה?

אני חדשה פה, רק נכנסתי וכבר אורגיות??? אני מבינה שתוסס פה...

אור-לך

New member
את רואה

זה מה שעושים הגרושים והגרושות... ברוכה הבאה. אור.

שיר27

New member
אור אני גרושה ולא זכור לי

שעשיתי אורגיות בתקופה האחרונה או בכלל מתחילה לחשוב שמשהו אצלי לא בסדר וברוכה הנמצאת לך

יפעת*

New member
ברוכה הבאה

חוץ מזה מה זאת אומרת לא השתתפת באורגיות? לא צריך להחתים טופס מהרבנות על השתתפות באורגיה לפני שהם נותנים את הגט?

אור-לך

New member
אז זהו...

שכולנו הרגשנו כך לפני שהגענו לכאן... עוד יומיים פה איתנו ועם האורגיות ותראי שהכל אצלך בסדר! אור.

אור-לך

New member
צריך לשאול את שמשון הגיבור

אם מצאנו חן בעיניו ואם הוא מוכן להביא את החברים היפים שלו... (מה שקשה לי להאמין כי הרי הוא שונא אותי...אבל אולי אחרי שראה את התמונה הוא יהיה מוכן להיות ידיד הנפש שלי...).

שיר27

New member
לא נראה לי שהוא כזה גיבור...

זרק פצצה לאוויר וברח.... מה זאת אומרת מצאנו חן בעיניו תשלחי אותו אליי אני אבדוק אותו נראה אם הוא בכלל שווה משהו ואז נחליט אם לקבל את החברים שלו יקירתי הכח בידינו.....

שיר27

New member
אני פורשת למיטתי הריקה, עייפתי

אגב זו באמת התמונה של הבנות פה??? ואח``כ אני מתלוננת שהוא רוצה אורגיה....

למעלה