כל ארכיב לבוב

elib33

New member
כל ארכיב לבוב

אני בתחילתו של תהליך עיון בכל ה- ה-vital records שבארכיב ההיסטורי של לבוב. אם יש מי שיש לו עניין ברשומים מעין אלה, הוא יכול להצטרף וכך להוזיל את המחיר. אלי

elib33

New member
המידע המצוי בארכיב לבוב

לכל מי שפנה אלי בקשר להצעתי; מצ"ב קובץ ובו פירוט של המקומות לגביהם מצוי מידע (לידה, נישואין, מוות) בארכיב ההסטורי של לבוב. מי בכם שיש לו עניין במידע הנובע מלבוב עצמה יכול להצטרף למחקר הנעשה בהזמנתי. ומי שיש לו עניין במידע שמקורו באחד ממקומות הישוב שברשימה אוכל להפנותו הלאה. אלי

tomsonb

New member
ארכיון לבוב

ממש לאחרונה פורסם בקבוצת הדיון של גליציה ב- JewishGen שכל הרישומים של הקהילות היהודיות, שנמצאות בארכיון ההיסטורי של לבוב, צולמו ע"י המורמונים (LDS). אני מניח שיותר זול, פשוט וכדאי להגיע למיקרופילם שלהם, מאשר לפנות לארכיון בלבוב... שבוע טוב, תומר נ.ב. - מה מקור הרשימה שצרפת?

elib33

New member
אולם

אין עדיין אינדקס לרישומים אלה, ומי יודע מתי יהיה. המשמעות היא נסיעה לחו"ל למרכז מורמוני, ועבודה מתישה, רישום אחר רישום בכתב יד, לתקופה ארוכה. אלי

bilen

New member
גם אם יהיה יותר זול, לא מתכוונת לתת להם אגורה

זה עקרוני עבורי. לא מסכימה עם "שיטת הקדושים היהודים" שלהם ולא מוכנה לקנות מהם דבר.

shilansk

New member
מקומות מן הרשימה

הי אלי מצאתי ברשימה אחת העיירות שבהן יש לי ענין אישי. לאן לפנות? תודה ענת

elib33

New member
לא להחמיץ ההזדמנות

טרחתי ובררתי ואכן חיפוש משותף בספרי הרישומים של לבוב ייקר במידת מה את התשלום לחוקר, אך מאחר והתשלום יתחלק בין השותפים העלות לכל אחד תהיה זולה. על כן מי שיש לו עניין בחפוש מעין זה-רק לגבי העיר לבוב ולא עיירות סמוכות-נא הודיעני. כמובן שאפשר ליצור התארגנויות דומות לגבי ישובים אחרים שספריהם בארכיב לבוב. אלי

גסטי1

New member
מסמכי לבוב

שלום אלי. שלחתי לך מסר לפני כמה ימים. אנא קרא והשיבני! תודה, גסטי.

למעלה