כל אחד

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
כל אחד

כל אחד יכול לפתוח פינה........., כשבא לו, ולקבוע שם, נא לקשט ולהדגיש את המקום
--------------------------------------------------------------------------------

magy

New member
בבקשה

לא לרשום דברים חשובים , או כאלו שרוצים שיישארו, כי אחרי 24 שעות אני מוחקת......הכל.......

שקדי

New member
מה´כפת לי........

אני במילא אף פעם לא רושם דברים חשובים........

מגי,בקר טוב-האם הבנת כוונתי../images/Emo35.gif

מדברים רציניים שכתבת לטרה10 ההצעה לרשות הממשלה וכו´ ושאת ה"כפתור לאטום" ישאיר אצלך... האם הבנת שהכוונה שלי ב"לא ידעתי שכפתור ה´שלח אטום´ אצלך" הייתה לעניין מחיקת השרשורים? ואם כן הבנת אז זה היה ההקשר שלך והבנתי ואז אוסיף ש: על פני את מעלה חיוך כתמיד

שקדי

New member
אמרתי לך פ´ם........?????

שאת ממש משקיענית???? כמה קיבלת בשיעורי מלאכת יד?????

magy

New member
ציוניי בבית ספר היו מתחת לכל סטנדרט

ציוניי בחיים, עולים על כל הסטנדרטים........ ויש כיסוי לכל מילה.......... זה לא נובע מאגומאניה סתם אמת פשוטה...עם קבלות........... ואני מצטערת עליה..... הייתי מעדיפה לקבל 4, בביצועים בחיים. אבל להיות מאושרת......... אבל כולם אומרים לי שאני עשר................ ומה בדיוק יוצא לי מזה? כישורי ייתר,,,,,,,לא תמיד מאפשרים לי להתקבל לעבודה............או למקומות אחרים...........

שקדי

New member
כמו שאמר אבא......

לא....לא שלי.....של יוסף ג´ון......זוכרת??? החיים הממשים מתחילים בגיל שישים יש למה לצפות................

magy

New member
פאניקה

צרותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת יש שינויים בפורומים שמבוצעים ברגעים אלו על ידי ההנהלה יש סכנה שחומרים יילכו לאיבוד.......אני בפניקההההההההההההההההה רחוק רחוק בראש ההר ...... ....... ....... בחלומות שלי אני רואה אותך כשאתעורר אני בלי שום ספק אמצא אותך.. ואצלך אמצא מחבוא מושלם אמצא שלווה ושקט לעולם ומנוחה מן העולם חוווווווווה ==================================================== תראי אותי כמו ילד שכואב לו חבקי אותי אני כבר מתמוטט פה גולן

שקדי

New member
לדעתי...........

העיקר שאנחנו נישאר פה ואותנו החבירים המנהלים לא יכולים להעלים......בינתיים כל השאר ייסתדר מעצמו.......במוקדם או במאוחר..............

כמה פינות צריך? לכובע שלי

שלש פינות חושבת שפינה אחת היא די והותר תודה סליחה בבקשה

שקדי

New member
כובע מאסו החובשים....../images/Emo150.gif

היה לראש פינה.......וגומר

גיא אוני

בלי וגומר (שמה הקודם של ראש פינה, כמובן. אבל אתם יודעים את זה. הוקמה על אדמות ג´לעוני) ומעניין למה כל הקונוטציות מגיעות לאותו כיוון זה יצר ההשרדות? ועוד שאלה המנהלת אמרה אחרי יום מוחקים את הפינה עבר יום, לא?

למעלה