ראיתי אותו את האיש לא את הניילון לפני כחודשיים עם כל הזמן שעבר הוא נראה מיליון דולר
פ פנטזיה נשית New member 6/6/02 #44 ראיתי אותו את האיש לא את הניילון לפני כחודשיים עם כל הזמן שעבר הוא נראה מיליון דולר
א אורניהו New member 6/6/02 #46 אולסי הולך בשפת הים,עם בנו הקטן.. והילד מבקש;אבא תן לי לשחק עם הקטן שלך קצת,בסדר אומר אולסי,אבל אל תתרחק...
אולסי הולך בשפת הים,עם בנו הקטן.. והילד מבקש;אבא תן לי לשחק עם הקטן שלך קצת,בסדר אומר אולסי,אבל אל תתרחק...
ח חונה לרגע New member 6/6/02 #39 אני מאוד בקיאה במספרים בייחוד אלה הקשורים ל- כספים מרתק, מעניין, מאתגר, מכניסה רגל לטריטוריה של הגברים וחוצמ-ציחצוחי לשון ופואטיקה מה משוחק במגרש שלך? ואם זה פולשני - אל תענה
אני מאוד בקיאה במספרים בייחוד אלה הקשורים ל- כספים מרתק, מעניין, מאתגר, מכניסה רגל לטריטוריה של הגברים וחוצמ-ציחצוחי לשון ופואטיקה מה משוחק במגרש שלך? ואם זה פולשני - אל תענה
ז זה מה יש New member 6/6/02 #41 וואללה התאמצתי... ולא ממש הבנתי. מה את בדיוק רוצה לדעת אודותיי? ואם זה פולשני - תנסי ב"ערוץ 2" "זהוש"
וואללה התאמצתי... ולא ממש הבנתי. מה את בדיוק רוצה לדעת אודותיי? ואם זה פולשני - תנסי ב"ערוץ 2" "זהוש"