*** The Colonel ***
New member
כלנית - הצעה לסדר ...
בקשר לשירות של כלנית ניתן לעשות שלושה דברים (כנו כל דבר בצה"ל) : א. להמשיך להתבכיין.
תמשיכו להתבכיין, אין לי בעיה עם זה. נהפוך הוא זה משעשע אותי חדשות לבקרים לשמוע את אותן קיטורים וקיטונות ואחרי שכולם פרקו את זעמם כל אחד הולך לדרכו שמח וטוב לבב.
אבל כמו שהיו אומרים אצלנו בטירונות : "תשתדלו לא להרטיב לי את הדרגות". ב. לחרוק שיניים ולהמשיך לקנות מכלנית, להתרפס לרגליהם, לקשקש בזנבכם כאשר הם מסכימים לתת לכם שירות לפנים משורת הדין (שירות?! כאן בארץ ?! השתגעת ?! זה לא מקובל ... אם תקבל שירות אז לפנים משורת הדין !! ותצטרך למכור לנו את נשמתך וללקוק את ישב__נו ה ורדרים שירות לקוחות מוקצה אצלנו, צר לנו ... או שלא) ג. למנות דובר לפורום ולהכין עצומה/מנשר/קול קורא שמבקש מכלנית להירגע ולא... לא נפנה לשום גורם, לא נתבע, לא נצעק, לא נפגין ... אבל נחרים את כלנית ונעשה לה פרסומת שלילית בקרב כל מכרינו ... וביננו כל אח/חבר/שכן שרוצה לקנות PDA ניגש קודם כל אלינו, כי אנו בסביבתנו כ´מכורים´... אנו נדאג להשמיץ את כלנית לפני כל חבר, בכל פורום, בכל אתר ובכל מקום עת וזמן. נפנה ישירות לחברות בחו"ל על מנת לקבל הנחות בקניה קבוצתית, נשכפל את העברית וכו´ וכו´ ... יש תוכנית פעולה, יש מפות, יש ציוד, יש פיקוד... השאלה היא : יש חיילים ?! כל אחד שיביט בליבו פנימה, ויצעק בקול "אלי קרב!!!" או... שיידום לעד ! ויפה שעה אחת קודם !
The Colonel
בקשר לשירות של כלנית ניתן לעשות שלושה דברים (כנו כל דבר בצה"ל) : א. להמשיך להתבכיין.