כלל צה"לי...

nofar155

New member
כלל צה"לי...

שאלה קטנה... אני בגיוס כלל צה"לי וכפי שאני יודעת רק ברגע שאני מתגייסת אני אדע מה יהיה התפקיד שלי... אז איך זה הולך? נותנים לי כזאת רשימת תפקידים ואני צריכה להחליט באותו רגע, או אחרת? תודה!

I d o AL

New member
לאו-דווקא...

יכול להיות שרק בסוף הטירונות שלכם תדעו לאן אתם הולכים. מי שיודע לאן הוא הולך כבר בהתחלה, עבר מיונים מקדימים ויודע מה יהיה התפקיד שלו. שוב, קחו בחשבון שביום הגיוס שלכם יהיה מצב שקצין המיון יגיד לכם שבמהלך הטירונות תדעו. במידה ולא תדעו ביום הגיוס, סביר להניח שבסיום הטירונות תקבלו צו הצבה ליחידת מעברים לצורך שיבוץ, כמו בקו"ם (מדור קורסים/נשים) ימ"מ (ח"א), בה"ד כלשהו או שיבוץ ממשי. עידו.

nofar155

New member
לא התכוונתי ספציפית באיזה יום...

אני יודעת שמי שיודע בתחילת הטירונות עבד מיונים מקדימים.. התכוונתי לזה שאתה בגיוס כלל צה"לי כבר מההתחלה ואתה לא יודע עדיין לאן אתה משובץ.. אבל במשך הטירונות מחלקים לך דף כזה עם תפקידים שמהם אתה בוחר (תפקידים שמן הסתם לא צריכים מיון מוקדם) ואז באותו הרגע אתה צריך לבחור, או שנותנים לך זמן לחשוב? איך זה הולך? לא אכפת לי מתי אני אדע לאן אני מיועדת פשוט אך הולך התהליך הזה..

I d o AL

New member
גם אני לא התכוונתי ספצפית לאותו יום

תקראי שוב, את כנראה לא הבנת. לא יחלקו לך שום דף... עידו.

nofar155

New member
אני יודעת שהם נותנים רשימת תפקידים.

ונגיד שהקצין מיון אומר לי שבמהלך הטירונות נדע, אז איך זה קורה? הוא לבד בוחר לאן כל אחד ילך? הדעה של החיילים לא משנה?

שירלי176

New member
זה בעקרון תלוי בקצין מיון...

הקצין מיון שלי אמר לי שאני מיועדת לתפקיד מסוים(צפטית), אבל אני התווכחתי איתו והוא הציע לי עוד כמה תפקידים(וחלקם דווקא הם עם מיון מוקדם). היו כאלה שהקצין מיון לא התחשב בהם ופשוט אמר להם באיזה תפקיד הם יהיו וזהו. חוץ מזה זה גם קשור לנתונים שלך, אני מציעה לך להתווכח איתו אם הוא מציע לך תפקיד שאת לא מעוניינת בו ואם לא אז בזמן הטירונות לבקש לראות משקית ת"ש שתעזור לך, לדבר עם המפקדים וכו'...

nofar155

New member
ויש מצב שהם מסתכלים על המנילה

בחלק שדירגתי בו תפקידים ללא מיון? בכל מקרה אני אתווכח ולא אוותר בקלות חחח

שירלי176

New member
לי נתנו תפקיד שהוא עם מיון ולא

מופיע לי בכלל במנילה... הכל יכול לקרות...

למעלה