כלל ברזל

כלל ברזל

לקראת הפריימריז הקרב ובא קבעתי לעצמי כלל ברזל בקביעת החברים להם אצביע . 1 . עשה יותר דבר פחות . 2 . עבודת שטח , עבודה פרלמנטרית - נוכחות בכנסת ועדותיה , לא רק על נוכחות על הנייר . 3 . פגישה עם פעילי שטח - לא רק חודשיים לפני הפריימריז . 4 . נאמנות למפלגה - נשמע מצחיק ? יש לנו חברים שאינם מחוברים למילה נאמנות למפלגה - יותר מחוברים לנאמנות אישית לעצמם ! 5 . הבטחת ? קיים ! ברשימה אחרת שאכתוב כאן אנמק מדוע לא אבחור ברשימת חברות וחברים ובמי כן אבחר . להשתמע , יהונתן 38 .

מי כן ומי לא ../images/Emo91.gif

הבחירות לפרמריז שתתקיימנה ביום שני יקבעו לאן פני המפלגה . לא , לא שאני מאמין שנזכה בבחירות , אבל לפחות שמספר המנדטים לא יתרסק לסביבות ה - 15 מנדטים . 25 עד 27 מנדטים יחשבו להישג אדיר ( תרשמו את מה שכתבתי ) הטפשות הכי גדולה לצאת למלחמה על הקולות מהשמאל מי צריך לדוגמא מאבק על הקולות מול מרץ ? למה לא ללכת לכיוון מרכז ומעט ימינה ? גמלה בליבי ההחלטה , במי לתמוך ובמי לא . בבחירות הקרובות יוכל כל חבר משפיע להצביע עבור לא יותר מעשרה מועמדות ומועמדים ברשימה הארצית . מכיון שיש משוריינים : מצנע , פרס , פואד ופינס החלטתי סופית לא להצביע עבור : ביילין , צלי רשף , יעל דיין . בטוח אצביע עבור : רמון , וילנאי , סנה , בורג , דליה איציק , דני יתום , הרצוג ועל שלושה נוספים אני בהתלבטות . כמוני ישנם חברות וחברים רבים שילכו על הרשימה הנ"ל לגבי שלושה מועמדים נוספים יש עוד שלושה ימים למחשבה . שבת שלום , יהונתן

EverMan

New member
צריך גם וגם.

צריך לקחת מכולם קולות , אבל צריך בהחלט לשמור על האידיאולוגיה שלנו ועל אנשים פעילים וטובים כמו יוסי ביילין צלי רשף ויעל דיין.

תראה

יוסי ביילין , יעל דיין לדעתי חייבים לפנות את הזירה . שאלת את עצמך למשל מה עם אותם מתמודדים חדשים ? איך הם למשל יכנסו לרשימה ? מה רענון שורות היא מילת גנאי ? מפלגה חייבת לחדש ולהזרים דם חדש , ופוליטיקאים עד כמה שקשה להם צריכים לדעת מתי לפרוש ואצלנו יש כמה ששכחו שיפה שעה אחת קודם . פרס , בייגה שמעתם ?

EverMan

New member
פרס אני מסכים.

בייגה ממש לא - הוא נכנס כלכלי לחברה
השר אוצר בין הכי טובים שהיו לישראל מעולם. ויעל דיין כל עוד היא פועלת - אין צורך להחליפה - גם ביילין. והמתמודדים החדשים ? מצויין ! שיכנסו במקום אנשים כמו אלי בן מנחם ושלום שמחון.

טעות !

אני מסכימה עם דברי יהונתן במאה אחוז יש להחליף את הפיגורות הותיקות , פיגורות מקרטעות . שמעון פרס עם כל הכבוד - עבר זמנו , מספיק עם כל השיריונים או ההמצאות של , "נשיא המפלגה" , די כתוב ספר זכרונות , שחרר את מקומך למתמודדים חדשים . כן , אני בטוחה שזה רצונם של רבים אחרים במפלגה , אלא מה ? הרספקט של חברי המפלגה לפרס , החשש מה הוא יגיד ! בכלל ,אנשים כמו ביילין , דיין , בייגה לכו הביתה מספיק עבר זמנכם תנו צאנס למתמודדים אחרים , רוח אחרת , נשמה אחרת . שבת שלום , יעלה

EverMan

New member
במקרה של פרס

אני מסכים איתכם. הבן אדם מוכר את עצמו יותר מדי - והוא כבר יותר מדי זמן ולכן כבר לא מייצג את השטח. אבל מול זאת - יעל דיין למשל - ועוד איך מייצגת את השטח. אני לא מבין למה צריך להחליף כלב טוב ופועל ובריא שכל כוחו עדיין בו - בכלב חדש וצעיר שלא הוכיח את נשיכתו עדיין. שיכנס בנתיים במקום נמוך יותר - וייתן לרוטוולרים לפעול. אם יעל דיין לא הייתה פועלת , והייתה מקרטעת הייתי מבין אותכם - אבל במקרה של דיין וביילין אין סיבה שילכו הבייתה. בייגה בתור שר ושר בלבד - בתור ח"כ הוא לא משהו.

למעלה