כלללל הפרקים

selotape

New member
כלללל הפרקים

מעניין אותי אם מישהו יכול להתיימר ולומר שהוא ראה את כל הפרקים שיצאו אני יודע שאולי איזה אמריקאי עשיר קנה את כל הסדרה או משהו כזה אבל מישהו ממוצע שרק מוריד או רואה בטלויזיה יכול להגיד את זה.... אני בהחלט לא!...ואתם?

AlBundy

New member
אני לא

אבל אני בטוח שראיתי יותר מ-250 ואולי גם יותר מ-300.

NYMets Man

New member
אני לא חושב שראיתי את הכל

אני יכול לומר בבטחה כזה דבר עונות 1-10 ראיתי את כל הפרקים כולל כולם 14-16 ראיתי את הכל כולל ככל מתוך ה(בערך) 60-70 פרקים שיש בעונות 11 12 13 אני חושב שראיתי בערך 40-50...

selotape

New member
מהההההההה?!

אנשים הרשמתם אותי.... עכשיו אני מרגיש נחות אני כבר מתחיל לעבוד על זה! אה ו....אני בטוח שלכולכם יש פרק או שניים שדילגתם בטעות, קטעתם באמצע ושכחתם ממנו או ברח מעינכם! אל תגידו שלא! לכל אחד חסרים פרקים

noaya

New member
זו טוב.

כל בנאדם צריך להבין שהוא נחות באיזשהו שלב. מוטב שזה יהיה בגלל סימפסונס. נועיה, סרקזם זה אנחנו.

starman

New member
מצטער לאכזב אבל אני ראיתי הכל

את כל הפרקים מ3 עונות של המופע של טרייסי ועד העונה ה-17 כולל קטעים שלא שודרו ועד לפרסומות ביפנית. נפלאות האינטרנט .

shmill

New member
גם אני..

את כל הפרקים של הסימפסונס מהעונה הראשונה עד עצם היום הזה.. לא כולל הפרקים של טרייסי אולמן...

kobi 23

New member
ראיתי את כולם

למעט הפרקים מטרייסי אולמן. עד לפני כשנה,אמנם לא ראיתי את כולם אבל בזכות האינטרנט (לא נכנס לפרטים) ראיתי את כולם.....זה היה חתיכת פורייקט לעבור פרק פרק בארכיון שלהם ולראות מה לא מוכר לי אבל אני מאמין שלא פספסתי

kobi 23

New member
תשובה

הסימפסונים בתחילת דרכם היו פינה בתוכנית של טרייסי אולמן שואו בין השנים 87-89 ,סרטונים קצרים באורך 3-5 דק'.ניתן למצוא אוצם ברשת דרך התוכנות הידועות של שיתוף הקבצים. באחד הפרקים של הסימפסונים הייתה סקירה של מס' קטעים כאלו. בשנת 89 הסימפסונים הפכו לתוכנית בארוך מלא שאנו מכירים כיום.

selotape

New member
פ_פ

וואו שיט איזה תגלית... בחיי שלא היה לי שמץ...תודה רבה על ההסבר

למעלה