כללי

כללי

אני לא יודעת איך להיות שמחה. אני מדוכאת כל כך הרבה זמן ואף אחד אפילו לא שם לב. נמאס לי לשמוע על בעיות של אחרים אני רוצה שסוף סוף מישהו יקשיב לי. חשבתי על לבקש מאמא שלי שתמצא לי פסיכולוגית אבל אני לא מסוגלת..לא יודעת למה. אני הורסת כל דבר טוב שקורה לי, אני לא נותנת לעצמי לקוות שהמצב ישתפר כי אז אני רק אתאכזב. אני יודעת שאני צריכה להתאמץ כדי להשיג את מה שאני רוצה אבל אני לא עושה כלום. אני פשוט לא רואה טעם בחיים האומללים האלה וכךל בנאדם שאני אגיד לו איך אני מרגישה יחשוב שאין לי מושג על מה אני מדברת ויתעלם. מישהו יכול לעזור לי?

גרא.

New member
נעלמת במעמקים,את משתוקקת שמישוהא יקשיב לך,

אבל לא מוענה לעשות את המובן מאליו,לשוחח עם אימך.סביר להניח שיהיה לך קל יותר להפגש עם יועצת ביצפר,להתייעץ איתה,והיא שעשוייה להנחות אותך כיצד לשבור את הקרח בינך לבין אימך.

מושי 58

New member
תחושה דיכאונית זה לא אומר שאת חריגה

הרבה אנשים חשים כך והרבה מהם יצאו ממצבים גרועים בהרבה. אך לפני כן יש צורך להפנים את העובדה שכדאי להכניס לתמונה איש מקצוע שיעזור לך. זו לא בושה ללכת לטיפול. אדרבה זה מעיד על נכונות להתמודד עם המציאות. נסי לברר דרך קופת חולים. ישנה אפשרות לקבל טיפול מסובסד דרך הקופה. זהו טיפול דיסקרטי בהחלט. אימך היא האדם הראשון שישמח לעזור לך, אל תתעקשי לא לקבל את העזרה הזו.

למעלה