כללי הפורום - תזכורת

girlontop

New member
כללי הפורום - תזכורת

מלבד נושא הספוילרים הכאוב, עלו עוד כמה נושאים בימים האחרונים שאני רוצה לחזק ולהבהיר לכל מי שלא בקיא בהם. 1. בפורום זה לא מכפילים אותיות במילה. זה ילדותי, זה מעצבן וזה מקשה על הקריאה. התלהבות אפשר להביע בדרכים שונות: הדגשות ואפילו, כמה הזוי ומוזר שזה נשמע, בשימוש באוצר המילים שקיים. הודעות מסוג "מהההההההההה" ו"ישששששששששששששששש" וכד' לא ייסבלו. גם לא צריך להשתולל עם אלף סימני קריאה ואלף סימני שאלה - זה נותן הרגשה לא נעימה של צעקות. 2. בשום פנים ואופן לא ייסבלו קללות והעלבות כלפי חברי הפורום מכל סיבה שבעולם. יש לכם השגות על כללי הפורום? אפשר לפנות אליי בנימוס ותקבלו תשובה מנומסת. יש לכם השגות על דעות מסוימות של חברי הפורום? אפשר לתקוף את הדעות עצמן בצורה אינטיליגנטית ומכובדת, אבל לא את הדובר עצמו. 3. ואם כבר ספוילרים, ב-24 השעות האחרונות נמחקו עוד הודעות עם ספוילרים בכותרת. משתמשים שימשיכו להתעלם ייחסמו. למרות התדמית המזעזעת של הסדרה, הפורום הזה נועד לאנשים שיודעים להתנהג בצורה בוגרת ומכובדת. מי שחוקי הפורום לא מתאימים לו מוזמן להשתמש בפונקציה הנהדרת של תפוז ולפתוח לעצמו קומונה, בה הוא יקלל את כל העולם ואשתו (הזהרו מתביעות דיבה
) ויכתוב כל מילה עם מאתיים אותיות. כל עוד אתם חלק מפורום זה עליכם לכבד את כלליו. סנאטור ג'וזף מקארתי

S c a r l e t t

New member
כן, המפקדת!

לדעתי צריך להתחיל לעשות מבחני קבלה לפורום הזה, אי אפשר ככה יותר. אני בעד ועדה של 3 אנשים כל פעם שיבחנו וישקלו בכובד ראש כל פניית הצטרפות לפורום. למען עתידנו..

לינה18

New member
איזו מנהלת קשוחה../images/Emo6.gif

למרות שאני אישית מסכימה עם כל כלל. (ולא, זאת לא היתחנפות
). זה מצויין שהפורום שלנו יהיה שונה מפורומים אחרים, לדעתי זאת נקודה ענקית לזכותנו.

היחידי שמעצבן אותו שמכפילים מילים

זה אתה . באמת אז מה קרה עם הכפלתי ,אפשר לחשוב ,לאף אחד זה לא מפריעעע

girlontop

New member
לא רק לי זה מפריע

אבל זה בכלל לא העניין. בתור מנהלת הפורום יש לי את הפריבליגיה לשמור על צביון מאוד מסוים שלו, שאני חושבת שהוא ראוי, וכל עוד אני בתפקיד זה אני אדאג שלא יהיו הודעות עם הכפלות אותיות, שהגולשים לא יקללו ויעליבו אחד את השני, שמדיניות הספוילרים הקשוחה תיאכף ושההודעות יהיו בעלות טעם, ולא קשקושים של גן ילדים ו"כנסו!" למיניהם. כמו שאמרתי, מי שזה לא מקובל עליו ולא נראה לו שהוא יכול להסתדר עם הכללים ההזויים האלה, יכול לפתוח לעצמו קומונה ולעשות בה מה שעולה על רוחו.

Guy K

New member
את לגמרי טועה

מי שמעצבנות אותו הכפלות האותיות האלו הם כל הכותבים בפורום שהם בגיל קצת יותר מבוגר מחמש וכבר למדו לקרוא ולכתוב. זה נורא מעצבן להכנס לפורום שכל הודעה בו היא כזאאאתי מהמממממת עם איייקונייייים ורודייייייים ומעצבנייייים, ואני, כמו הרבה גולשים אחרים, לא נכנסים לפורומים כאלו. פורום שיש בו הכפלות אותיות אינסופית הוא פורום ילדותי. פורום ילדותי הוא לא פורום שמעניין להיות בו. פורום שלא מעניין בו מת, או הופך לפורום אופטופיק של בנות 12.

S c a r l e t t

New member
well done../images/Emo45.gif

מסכימה לגמרי ואני לא יכולה להיות יותר שמחה שכבר אין את התופעה הזאת כאן בפורום, זה אחד הדברים היותר מעצבנים שיש

לינה18

New member
גם אני מסכימה לחלוטין

לא אוהבת הכפלת אותיות. זה פשוט מעצבן.

למעלה