כללים להרגשה טובה

כללים להרגשה טובה

כללים להרגשה טובה- מדיניות אפשר לדבר, לברר ולהגיב כמעט בכל צורה. אם זה על פחדים, אם זה על בדידות ואם זה על מה ראינו היום בבוקר. הפורום הזה אין לו כיוון אחד, אלא כיוונים רבים, שאותם אנחנו קובעים. שאותם אנחנו ממשיכים. אם לדעתכם משהו שכתבתם או תכתבו, יגרום לטריגר, עליכם לציין זאת בכותרת. טריגר בלועזית הוא מתג, וזה כל דבר שיכול <ואתם חושבים שכך> לגרום להזכרות וכאב חוזר מסטואציה מכאיבה מהעבר. אין זה אומר שאתם לא יכולים לשתף. זה רצוי. ונעשה כל מה שיכולתנו על מנת לעזור. אם לא מגיבים, זה לא אומר שלא איכפת, לפעמים קשה להגיב, לפעמים גם האחרים מרגישים לא ככ טוב. אתם לא יכולים לדעת מה קורה לאחרים שמאחורי המסך. אתם לא. ובגלל שאתם לא מכירים <אלא אם בחרתם להכיר> את מי שמאחוריי המסך, אל תניחו הנחות. אל תניחו שכל מה שאתם אומרים יתקבל באהדה, ובצחוק. כי אנחנו פה מתוך אהבה, מתוך אהדה, מתוך רצון לתמוך ולהיתמך. אסורה הביקורת. כל אחד מכם הוא ייחודי, לכל אדם יש את הנפש שלו ואת הנסיון חיים שלו. מה שאתם הייתם עושים בסיטואציה מסויימת, לא בהכרת הם יעשו. אסור דיבור לא נאות. זה פורום, ולפורום יש כללים. חלק מהם זה לשמור על תרבות דיבור ויחס נאות למשתתפים בתוך קבוצת האנשים הזו. <זה גם היה רצוי מחוץ לתחום הזה> קחו בחשבון שיש אנשים ששואבים כוחות מקריאה. זה אומר "קוראים פסיביים" הם חלק מהפורום לא פחות ממכם, וגם להם יש רגשות, ואותם אתם באמת לא מכירים. אל תסתכלו על כל אות שאתם רושמים ותתהו, האם לכתוב או לא. זו לא הכוונה. הכוונה היא למצוא את הדרך הטובה ביותר להבנה ולהימנע מפגיעות מיותרות. אלו הכללים בינתיים. זו המציאות. המציאות היא שכאשר אנחנו כותבים משהו, יש לכך השפעה, על עצמנו ועל אחרים. רק אהבה. שימרו על עצמכם. ובתקווה להרגשה טובה. אני.

אין לי שם בסדר

לאחר שהוזהרת לגבי ביקורת עקב פגיעה ברגשות המשתתפים, אני נאלצת למחוק את ההודעה בה פגעת פעם נוספת. כמו שאמרתי אתה לא יכול לדעת מה הרגשות של מי שמאחורי המסך, ולא הכל מתקבל בצחוק. זה לא היה מצחיק אלא כואב! חשוב לפני שאתה כותב על ההשלכות מכך. שני.

למעלה