כללים בנוגע למפגשים

Hawkgirl

New member
כללים בנוגע למפגשים

*ההודעה כתובה בלשון זכר אך מיועדת לשני המינים* אז ככה, בזמן האחרון נפתחים יותר ויותר נושאים לגבי מפגשי הפורום, חלקם מאורגנים, וחלקם ממש לא וחלק אף נפתחים משיעמום של משתמשים. אני ורמי החלטנו לפתוח את הנושא הזה כדי להבהיר כמה כללים בנוגע למפגשים שאנחנו מקווים שתיישמו אותם. ראשית כל בואו נסביר מהי מטרתם העיקרית של המפגשים: מטרת המפגשים היא לקרב בין משתמשי הפורום, להכיר אחד את השני טוב יותר, ולהכיר אנשים חדשים. הסיבה שהמפגשים לא נעשים בטווח קרוב היא כדי שכמות המשתמשים תגדל ותנתן גם למשתמשים החדשים הזמדנות להכיר את המשתמשים הוותיקים יותר בפורום בדרך הוירטואלית, ומאוחר יותר גם פנים מול פנים. אם המפגשים נעשים בתדירות ורציפות, הם מאבדים מהייחוד שלהם, והופכים לעוד יום שגרתי. אנחנו לא רוצים שהמפגשים יאבדו מערכם ועכשיו לעיקר-הכללים בנוגע למפגשים! 1. נושאים למפגשי פורום חייבים להכיל את הפרטים הבאים: - התאריכים האפשריים למפגש - הצעות או קביעה של מקום המפגש - הצעות או קביעה של שעת המפגש - פתיחת הנושא עם הפרטים המלאים אודות המפגש כשבוע או שבועיים לפחות לפני המפגש עצמו! 2. מפגשי פורום יעשו בחופשים וחגים בלבד! כלומר - מפגשים בזמן שביתה, שבתות או לא יודעת מה, יעשו רק באישור מנהל. לכן, תצטרכו לבקש אישור ממנהל לפני שתפתחו את הנושא למפגש. בהודעה למנהל תצטרכו גם כן לרשום את הפרטים ההכרחיים מהסעיף הקודם. 3. מפגשים לא מתוכננים לא צריכים אישור מנהל. כלומר, אם אתם יוצאים לת"א, או לקניון מסויים, או לא יודעת מה ביום כלשהו בשבוע ואתם רוצים לשאול אם מישהו מהפורום נמצא באיזור באותו יום, או מישהו רוצה להיפגש איתכם, אתם רשאיים לפתוח נושא, אבל לשרשר אותו לנושאים של תפוז או משהו...(אחרת מנהל יעשה את זה... אתם פשוט תחסכו לנו עבודה). 4. לא יפתחו כמויות של נושאים אודות המפגשים. כלומר, לא צריך שמפגש יהיה עם אינסוף הודעות. לארגון מפגש מספיק 2 הודעות. הודעה אחת בה תארגנו את הכל, עם התאריך, שעה, מיקום, מי בא, מתי נוח לכל אחד... והודעה סופית שבה תכתבו את כל פרטי המפגש. אני לא אומרת שלא תוכלו לחרוג מכך, אם למישהו יהיה נוח יותר נושאים אבל שכולם יהיו מאורגנים ולא מעלים שאלה פתוחה כמו "אז מה עם המפגש מתי הוא?!", אז אין בעיה. 5. בהקשר לסעיף הקודם, תגובות ושאלות לגבי המפגשים יעשו רק בנושאים של המפגשים ולא בנושאים חדשים... ואם נושא המפגש כבר ישן וירד לתחתית העמוד אתם רשאיים לנצלש את השאלה לאיזו הודעה של תפוז או משהו. נושאי מפגש שלא יפתחו באישור מנהל ימחקו! נושא המפגש שפתוח כבר עכשיו מאושר רק בגלל שנפתח לפני שכתבנו את הכללים. נושאים נוספים כאלו ימחקו אם לא יאושרו. זהו פחות או יותר. ויש לנו גם הצעה בכל נושא המפגשים. כל פעם מישהו אחר מארגן, וכל אחד עם שיטת האירגון שלו שיכולה לבלבל משתמשים במקום שנתרגל לשיטת ארגון מסויימת. אני מציעה שנבחר משתמש אחד(שיהיה מוכן לזה כמובן) להיות זה שיארגן את המפגשים. משתמש שיהיה אחראי, מאורגן, ומוכן להשקיע. המשתמש כמובן לא יהיה חייב להגיע לכל אותם מפגשים שהוא מארגן אבל כמובן שזה רק יעזור. אם אתם מוכנים, כל מי שמעוניין להיות נציג הפורום כמארגן המפגשים שיכתוב זאת כאן, ואנו נפתח בתחרות מאורגנת שבסופה יבחר הנציג! המשתמשים שמעוניינים להתמודד צריכים לדעת שאלו סעיפי האחריות שאותם הם לוקחים עליהם: 1. הנציג יהיה משתמש אשר פעל בפורום כחודשיים לפחות! 2. הנציג יהיה בן 15 ומעלה. 3. הנציג תמיד יארגן מפגשים בזמן החופשים והחגים. 4. הנציג יענה על שאלות שאר המשתמשים בפורום או בפרטי! 5. הנציג יקבל תמיכה מוחלטת מהמנהלים בכל עניין שיצטרך. 6. הנציג לא מחוייב להגיע למפגשים. 7. במידה והנציג רוצה להפסיק להיות האחראי על המפגשים יש לפנות לאחד המנהלים ואנו נפתח בתחרות חדשה(לכן אנו מבקשים רק ממשתמשים שבאמת מוכנים לאחריות הזו ולא בכל פעם לבחור מישהו אחר). נשמח לשמוע את דעותיכם וחוות דעתכם. רותם ורמי :]

BambiBar

New member
מעולה!^^

סוף סוף יהיה קצת סדר בעניין הזה :) כל החוקים והדברים שרשמת טובים מאוד לדעתי! :) אני לא הכי אחראית ומשקיענית אז אני לא אתמודד לקחת על עצמי לארגן מפגשים..אבל זה אחלה רעיון כל התחרות וזה..מגניב P:

דוווושה

New member
נחמד...:)

אחלה תקנון באמת יעשה קצת שקט ממ הייתי רוצה להיות מארגנת אבל את בת 12 ממ כתוב מ15 ומעלה לא נוראה אבל באמת שרעיון יפה..

lsabag

New member
צודקים!

ושיהיה בהצלחה למתמודדים
אגב אם אני מעל גיל 23 מותר לי להתמודד או שיש רף גם לזה ?
עבודת קודש אתם עושים את ורמי כל הכבוד :-*

Hawkgirl

New member
לא, אין רף P:

מגיל 15 ומעלה אפשר לבקש להיות הנציג ^^ אתה מעוניין?

lsabag

New member
האמת... מעדיף שלא להיות אבל אם אף אחד לא יקח

יוזמה וירים את הכפפה לא תהיה לי בעיה לקחת על עצמי את הארגונים... בכל אופן כרגע יש לי את האתר על הראש ועוד מספר פרוייקטים איישים

Hawkgirl

New member
זה בסדר, אנחנו לא כופים על אף אחד XD

אם אף אחד לא יתנדב, זו תיהיה לפחות אחריות המנהלים לארגן את זה XD (סליחה שאני מפילה את זה עלייך רמי! XD ) בכל מקרה אני אהיה זו שתארגן את המפגשים בינתיים. כמובן כמו שכתבתי, אני לא בטוח תמיד אוכל להגיע, ואני מקווה שיהיה לי מספיק זמן גם עם הצבא, אבל אני אסתדר P:

מאיוש33

New member
מאגניב ^^.

ואוו רותם לא ראינו אותך פה מלא זמן!! :) אממ...זה ממש טוב שפתחתם תקנון בנושא המפגשים! סופסוף יהיה פה סדר לפני מפגש ולא טונות של שרשורי ספאם X__X אני זוכרת שאחרי המפגש בחופש ניסינו לקבוע מפגש אחר ופתחנו על זה ה-מ-ו-ן שרשורים [ גם אני נוטלת חלק בעוול *_* ] וזה סתם הציף את הפורום... חוצמזה, לדעתי הסעיף על הקטע שמנצל"שים את שרשורי המפגש לדברים אחרים מאוד שימושי כי תמיד מנצלש"ים אותו וחייבים לפתוח נושא חדש וזה סתם מעצבן OO" אז בקיצור קבלו ח"ח על החפירה :)

MorraniChan

New member
כל הכבוד!

סופסוף הכללים הובהרו :) אני מקווה מאוד שבאמת כולם יקראו ויפנימו את זה. את תרפו בחוקים! XD אה.. הייתי שמחה להשתתף אבל אני מפחדת שזאת תהיה אחריות ממש כבדה ושהתפקיד יהיה קצת גדול עליי [לא מבחינה פיסית ד_ד]

כל מילה במקומה מונחת :)

אני מסכים לחלוטין עם התקנון, ומקווה שמעכשיו נושא המפגשים יהיה מסודר, מאורגן והרבה יותר כיפי P:

למעלה