כלכלי ירוד במיוחד

פיאיניק

New member
כלכלי ירוד במיוחד

שלום רב, האם משהו במצב הכוכבים יכול להצביע על מצב כלכלי כל כך גרוע שבו אני נימצאת ? 29.10.63 שעה : 8:05 בוקר ת"א. הודה לכל התייחסות !

experiencedwise

New member
רואים קושי, אבל מה את רוצה לדעת?

אם השעה נכונה, אז השנה ,דווקא יש לך, למרות הקושי, פתח להזדמנות לפרוץ בתחום הפרנסה שלך, בתנאי שאת עובדת, ובתנאי שאת פועלת לכיוון זה. אחרת "המזל" לא צונח מהשמים.

רמי ד.

New member
האם בעבר היה אחרת?

המפה לפי דעתי מצביעה בעיקר על קונפליקט בין נטייה מאדימית לפעול כאש, לבין עוצמה של מים, שפועלת בכוון של כיבוי האש. יתכן שריבוי "בעיות רגשיות" בעבר, הביאו לפחד מלפעול, להעיז, להמר, ליצור ללא חשבון, והניסיון לימד אותך להאיט ולהזהר, מה שמביא, מאחר וקל לך להסתדר דווקא כלהבת אש, למקום של הפסקת פעילות, מה שמבחינה כלכלית יכול להראות כמצב כלכלי גרוע. אם זה דומה למה שאמרתי, כדאי יהיה לעבוד על הקונפליקט הנ"ל, ולראות שזה רק שיעור ללמוד בקשר לזולת. רמי

פיאיניק

New member
כן

מאוד אחרת בעבר, המצב הקיים בערך שנה עם עוד שינויים אחרים לא קלים. כן מתחברת לדברים שלך , אך אתה יכול לפרט יותר על הקשר לזולת? ליפני 4 שנים ביקרתי אצל אסטרולוגית קבלית שמאוד נחשבה בעיני ובעיני רבים אחרים מעין כרם ירושלים ( רחל עדני) שאמרה בזמנו, שתוך 3 שנים מצבי הכלכלי עומד להיות מוצלח ביותר, בידיוק הזמן שהוא נעשה קטסטרופה . אל תגיד לי לישאול אותה.............. בכל אופן כל מידע אשמח לקבל , המון תודה,

רמי ד.

New member
האסטרולוגית עבדה עלי

שלום פיאיניק, נשמע מדבריך, כאילו האסטרולוגית טעתה לגבי מצבך הכלכלי, אבל בקריאה שניה, לא מתקבל על הדעת שמישהו יכול לנבא מה יהיה. מה שלעיתים קורה הוא שהאסטרולוג מצביע על כך, שבזמן מסויים תהיה אפשרות נוחה לפילות כלכלית או בתחום אחר, כמו למשל בזוגיות. בשום פנים לא ניתן לדעת אם תנצלי את ההזדמנות, למשל, נניח שהאסטרולוג יגיד שביוני יש תנאים נוחים לזוגיות, אבל את תדחי את 5 הגברים שיפנו אליך, מאחר ובכלל לא תזהי שהם זווגים פוטנציאליים. אז תגידי שעבדו עליך. אבל מי באמת עבד עליך? נכון, את בעצמך. וזו בדיוק הסיבה שאני לא עובד עם מפות עתיד, אלא עם מפת לידה בלבד. לתפיסתי, במידה ואני מחליט לפתח את הזוגיות שלי, ההחלטה הזו יוצרת אפשרויות, יותר מ ;1000 כוכבים. רמי ולגבי הקשר לזולת, אענה לאחר שתחדדי את השאלה. מה את רוצה לדעת? מה את חווה כבעייה?

למעלה