כלכלה וראיית חשבון

kitsis

New member
כלכלה וראיית חשבון

שלום רציתי לשאול האם מישהו למד פה במסלול דו חוגי של כלכלה וראיית חשבון.האם זה כדאי?ואם כן האם כדאי גם לעשות גם עבודת גמר בכלכלה??? כמו כן איפה הכי מומלץ ללמוד???לי אישית המליצו על ת"א

כלכלה

שלום רציתי לשאול האם אדם הלומד באחת האונבריסטה בגרמניה ולמד חמש סמסטרים בכלכלה יוכל להמשיך ללמוד לעוד שני סמסטרים נוספים בארץ. והאם זה יוכר כאן בארץ? כמו כן:איפה הכי מומלץ ללמוד?

PINIZ

New member
לא יודע

אני מניח שזה תלוי באיזו אוניברסיטה למדת בגרמניה ובאיזו אוניברסיטה תרצה ללמוד כאן. עצתי לך לעשות סבב אוניברסיטאות ולשאול שם שהרי לכל אוניברסיטה המדיניות שלה.

uditamar

New member
מאוד לא מומלץ

ממש לא כדאי ללכת למסלול הנ"ל אני לא מכיר ולו אדם אחד שבדיעבד חושב שעשה נכון שהלך למסלול של חשבונאות . אם כלכלה מעניינת אותך - לך על זה ותשתדל להפגיז בציונים ע"מ שתפתח לך הדלת בפני תואר שני , שהוא כבר שווה משהו . אם לא מעניינת - לך אחרי נטיית ליבך אפילו אם זה לא נראה לך מקצוע מכניס . תאמין לי כולם עובדים בסוף , גם אלה עם מקצוע פיקטיבי . בכל אופן , ברור שחשבונאות לא מעניינת אותך כי היא לא מעניינת אף אחד . ואל תחשוב שתואר דו חוגי זה להינות משני העולמות - ממש לא . זה להקשות על החיים ולסרבל מעבר למה שצריך את התואר בכלכלה . אני ממליץ בחום שתנסה ליצור קשר עם בוגרי שנה ג / ד מהמסלול ולנסות ולמצוא בהם אחד שיגיד לך שהוא חושב שעשה נכון . זה מסלול עם לימודים כמו של תואר שני בכל מסלול אחר אבל בלי שום תמורה ומשעמם להחריד . תזהר , אתה תאבד את הרצון לחיות . נכתב במעומק הלב ובדם ליבו של אחד שעשה טעות .

למעלה