כלי עזר לעבודה ב-JAVA

DadleFish

New member
כלי עזר לעבודה ב-JAVA

ושוב אני וה-JAVA המסרוחה הזו. אני מחפש כלים טובים לעבודה תחת LINUX עם JAVA - בגרסת ה-RELEASE של התוכנה, כלומר - בהינתן שהתוכנה רצה, איזה כלים טובים יש לכם להציע, שעושים דברים כאלו (לא חייבים כלי אחד להכל כמובן) - 1. בדיקה של מה עושים כל ה-THREAD-ים כרגע ובכלל הצגה של כל ה-THREAD-ים וכו' 2. DEBUGGER!!! שנכנס לתוך התוכנית, שאפשר להצמיד לו קוד אם רוצים, וכו'. אלו בינתיים הדברים הדחופים, אבל כל כלי שאתם משתמשים בו מעבר ל-IDE יתקבל בשמחה. יודעים מה, גם PLUGIN-ים טובים ל-ECLIPSE יתקבלו בשמחה
תודה!

DadleFish

New member
נו מה, אפחד לא יודע?

מה צריך לעשות כדי לקבל קצת יחס בפורום הזה? יא חבורת מתנשאים מגעילה שכמוכם! אתם בטח עונים רק לקבועים פה בפורום, נכון? אולי אני צריך להציף את הפורום כדי לקבל תשובה!!!!!!!!!!!!!!! בעעע עליכם ועל שכמותכם. איפה, איפה צחי שיגיד "ככה בטח לא תקבל תשובה"?

Zack DA

New member
אני כאן ../images/Emo13.gif

תגיד, עם איזו גרסה של eclipse אתה עובד ?

Zack DA

New member
טוב, אתה לא עונה, אז נמשיך ....

קודם כל, קרא את המאמר הבא: http://www-106.ibm.com/developerworks/library/os-ecbug/ הוא מדבר על debugging ב- eclipse, כולל thread debug. זה מעיין tutorial קטן שכדאי לקרוא. בכל אופן, שים לב: בגרסאות החדשות (גרסאות ה- test האחרונות של 3 ועד ליציאת 3 release) יש הרבה מאוד שיפורים, כולל הצמדת קוד לכל מידי events של debug - בקיצור - בדיוק מה שאתה מחפש.

DadleFish

New member
בבית עם 3.1M2, בעבודה עם 3.0.1

השאלה היא איך אני נכנס לאפליקציה תוך כדי שהיא רצה. לא ראיתי כלים שיודעים לעשות את זה ב-JAVA. תודה על המאמר, אני אקרא אותו עכשיו.

Zack DA

New member
כנס ל- debug view באקליפס,

ותתחיל "לחרוש" על האופציות שלו. תלמד אותו (ותתפעל
). כמו שאתה בעצמך תמיד אומר (וכרגיל, בצדק) - מתכנת טוב זה אחד שמדרבן את עצמו ללמוד לבד ועושה זאת ביעילות.

DadleFish

New member
אויש קשקשן ../images/Emo6.gif

טוב, גיליתי את ה-remote debug, אבל הרצתי ECLIPSE אחד עם התוכנה שלי וב-ECLIPSE השני ניסיתי להתחבר אליו - לא עובד. לא נורא, אני אמשיך לנסות. תודה יקירי.

Zack DA

New member
אני קשקשן ? ../images/Emo6.gif

בהצלחה !! (לוקח המון זמן בעבודה עם eclipse עד שלומדים להתגבר על כל מיני שטויות שצצות פה ושם. אבל אחרי זמן מסוים, לא תבין איך עבדת עם IDE אחר...)

Zack DA

New member
שתי הערות אגב....

remote debug זה דווקא די חדש יחסית, יש עם זה קצת בעיות (מימוש מאוד כבד) אבל אתה תסתדר. אגב, לא היית צריך להתאמץ כדי לגלות, זה מופיע במאמר ששלחתי לך. ואגב, מתי ראית הודעה שלי בסגנון "ככה בטח לא תקבל תשובה" ? (לא שאני נגד הודעות כאלה).

DadleFish

New member
לא זוכר, סתם נראה לי מתאים ../images/Emo13.gif

בכל מקרה עד עכשיו לא ממש הצלחתי להפעיל אותו, והבנתי שבכל אופן צריך להריץ את המערכת המיועדת ל-DEBUG במוד של DEBUG מראש, שזה לא מתאים למה שאני צריך.

justme5

New member
תלוי

אם אתה רוצה לדבג שרת, אתה חייב לפתוח עליו פורט ל remote debug ( למשל -Xdebug -Xrunjdwp:transport=dt_socket,server=y,suspend=n,address=8000). אם אתה מדבג standalone - אתה נותן את ה main class (ו system properties אם יש (D-)).

melatonin

New member
נצל"ש eclipse

מישהו עבד איתו עם JDK1.5? אני עובד עם גירסה 3.0 והיא לא תומכת ב JDK החדש. האם ישנו או מתוכנן עדכון לגירסה?

למעלה