כלי עבודה לחשמל

yzmot

New member
כלי עבודה לחשמל

אני צריך לרכוש מגר, לופ טסטר, מברגים מבודדים
איזה סחורה עדיף לקנות מה כדאי
אני רוצה להזמין באי ביי אשמח לקבל המלצות

רשר

Well-known member
מנהל
תלוי בתחום העבודה שלך

ציוד יקר כדאי רק למי שצריך להציג הצגת יוקרה,
לעבודה שוטפת יש ציוד בחנויות האלקטרוניקה בת''א במחירים מצחיקים במיוחד מגר אנלוגי שבעל יתרון באיתור תקלות,
תמצא שם גם מברגים מבודדים

yzmot

New member
רשר אני קורא אותך לסדר

אתן לך דוגמא מהחיים
אני באתי למחצבה עם ציוד של חברה פשוטה סינית שעולה זול וקניתי אותו בארץ
כשאני הגעתי ללוח שהייתי צריך למדוד שמה מתח DC בממסרים שונים - המכשיר שמה התבלבל ומה הכווונה
בזמן שהחשמלאי הוציא את מכשיר הפלוק והדליק אותו ומדד אחרי שניה, המכשיר שלי האדום והפצוע לקח לו את ה 15 שניות לקריאת המדידה
בהתחשב בזמן הארוך ולאור המדידה הלקויה שלו וגם לא מדוייקית עצוב מאוד שזה ככה.

עכשיו מה זאת אומרת יוקרה? אתה צריך משהו מקצועי אם המודד שלי מגלה מתח של 25.69 והפלוק מודד 25.55 זה אומר שמשהו כאן עלול להטעות אותך גם בעבודה
שיטות קריאת המתחים במכשירים המקצועיים טובה יותר ומוכחת יותר, איזה יוקרה יכול לשדר חשמלאי שעובד באתר מחצבה שכל היום אוכל אבק מהשיער ועד לסולייה של הנעל
הרי דקה אחרי שהמכשיר נפתח מהאריזה שלו ונילקח לעבודה הוא כבר הולך להיות לבן

רשר

Well-known member
מנהל
נכון שרצוי דיוק אבל לא אחת הוא מפריע להבנת המצב האמיתי

במיוחד במדידת מגר שממשיכה להשתנות ככל שנמשך הזמן וכאן יש יתרון לאנלוגי שמראה את קצב ההשתנות,
להשוואה ראה מד המהירות המכוניתך - כל היצרנים חדלו מתצוגה דיגיטלית כי אינה מראה מצבי ביניים ושינויים יחסיים,
&nbsp
לגבי הדיוק בין מכשירים שונים - צריך כיול,
לכן תמצא אותם הפרשים גם בין שני מכשירים של 'פלוק' וכן יצרני איכות אחרים כמו megger,,,

מאגר

New member
חבל להזמין מכשיר מדידה באי ביי

מכשיר מדידה באי ביי אולי יעלה לך יותר זול אבל !!!! וזו הנקודה אין לך אחריות אין לך שרות ואין לך אפשרות כיול כיום יש מכשירי מדידה ברמה די גבוה במחירים סבירים אף אחד לא אמר שאתה צריך לכנות הכל פלוק או מגר או בארלי אתה יכול להשתמש בפשוטים יותר שהם לא פחות מדוייקים אבל הרבה יותר זולים

yzmot

New member
מעדיף לשדר מקצועיות וללמוד על משהו מקצועי

ככה אני אוהב לא להתרגל לזבל מההתחלה
תאמין לי הזבל הזה שאנחנו מדברים עליו בכל הכלים את היכול לראות את זה
היום העובדים מכופפים איזמיל לשניים בעבודה הקשה
אין למצוא עובדים או לתת להם הכשרה תואמת

למעלה