כלי נשק מסרטים

Wing Chan

New member
זה רק אני עיוור או

אני סתם לא מוצא או באתר של קומיקאזה או באתר של CNV מידע על ה-AFים שהם מוכרים, או שבאמת אין שם מידע על זה? o_O;

SoulColector

New member
עם אתה עיוור אז גם אני

גם אני לא מצאתי מידע על פרטים בחנות

alon3232

New member
עוורים אתם לא - אבל יש מידע כזה

קומיקאזה מפרסמת כל משלוח מה הגיע ב-AF למשל בתחתית הרשימה של המשלוח האחרון: http://www.comikaza.co.il/index.php?act=ST&f=18&t=8804 כנ"ל CNV : http://www.cnv.co.il/sales.htm זה אמנם רק מה שהגיע במשלוח ותמיד עדיף להרים טלפון ולראות מה שיש במלאי בנוסף

alon3232

New member
CNV ו-קומיקאזה לא מתעסקות עם נשק

לא לפחות שידוע לי. צצה לאחרונה בעיה שלא ניתן להביא נשקים כאלה כי רובם הם חרבות או פיגיונות באורך להב העולה על 10 ס"מ - רוב הסיכויים שהם ייעצרו במכס ואז נטל ההוכחה יהיה עליך שהכלי הוא רפליקה והלהב איננו ניתן להשחזה - וברוב המיקרים הם ישתכנעו - אבל בשביל הסיכון שלא והמוצר יצטרך להישלח בחזרה למוכר על חשבונך - לא הייתי לוקח את הסיכון. יש עדיין יבואני סכינים מוכרים שבאופן פרטי יביאו לך פריט זה או אחר אבל אז תשלם כפול ואף יותר משווי החרב. יצרן אמריקאי אייכותי של רפליקות מסרטים ניתן לראות בקישור שצירפתי. אני מכיר יבואן שיתכן שנותרו לו פריטים בודדים בעיצובו של האומן Gill Hibben שאחראי לעיצוב כלי הנשק של הקלינגונם ממסע בין כוכבים - בעיקר פגיונות פנטזיה עתידניים ומוטרפים שנועדו לתצורה ויוצרו במהדורה מוגבלת. מצורפת תמונה של פיגיון שכזה - המחיר מתקרב ל-1,000 ש"ח אבל יש גם בפחות. מי שרציני שלמוע פרטים נוספים מוזמן לשלוח לי מסר פרטי.

SoulColector

New member
כלי נשק במחיר כזה

לא הכי ניראה לי רוב עד אחשיו לא קניתי נשק העולה על מחיר ה300 שקל כולל נשקים מסרטים ותכניות

Chakotay

New member
אני לא מאמין שאת אנדוריל אפשר

להוציא בפחות מ1000 כולל משלוח.

alon3232

New member
לגבי כלי נשק מתחת ל-300 ש"ח

הוא בוודאי רכש זיופים זולים ולא מקוריים מהמזרח - המקוריים כמו שנכתב עולים הרבה יותר.

MajorWinters

New member
או שיש לו תואר שלישי בעסקים...

או שהוא מכיר את ביבי

AlphonseElric

New member
אתר בחו"ל המוכר כלי נשק...

עתיקים וגם כלי נשק רבים מסרטים.. מצורף קישור

eyalros123

New member
אני מכיר מקום

זה אמנם לא חנות שמיועדת לדברים כאלה אבל בחנות "היער" ראיתי חרב של אראגון ביחד עם מלא דברים של שר הטבעות ועוד הרבה חרבות זה קומה שלמה בקומה הכי למטה של קניון רננים ברעננה! שווה לבוא במיוחד: זה מקום מדהים, הכי יפה בארץ

cold as ice

New member
מישהו יודע איפה אפשר להשיג

פגיונות סאי (sai) בישראל (עדיף מרכז), טווח מחירים בערך, ואיפה אפשר ללמוד את אומנות הלחימה?

למעלה