כלי נגינה פרסיים

faridi

New member
אכן,

הכלים הללו מצוים מאד לא רק בפרס אלא גם בהרי הקווקז. המוסיקאי מרק אליהו, יליד דגיסטאן שעל הרי הקווקז, מנגן בחסד עליון על הקמנצ'ה. באשר לעוד, הוא מוכר היום יותר ככלי ערבי ואף טורקי. ויש לי שאלה על הזארב: האם שם המשפחה זארבי מעיד על קשר מסוים לאותו כלי הקשה?

niya

New member
ראה הודעתה של MorL

בעמוד הזה היתה בטיול עם הנגן הזה ולנו נותר רק לקנא!

niya

New member
היי Elad../images/Emo140.gif

ברוך הבא לפורום תרבות פרס פספסנו מה שרצית להגיד... אתה רוצה לחזור שוב על דבריך?

niya

New member
../images/Emo47.gifgamari

בעודי יושבת, סוף סוף, וקוראת בעיו את הסקירה שלך על כלי הנגינה בשרשור הזה (כבר אמרתי שאתה
המלכים?) רציתי לבדוק משהו בפורטל של הפורומים ואת מי אני מגלה מסתתר שם?

niya

New member
מצד שני

גם כנראה לא סימנתי בקשה שלא לפרסם בעמוד הראשי
אתה רוצה שאבקש שיורידו הפרסום?

פרויז1

New member
../images/Emo13.gifשמעתם? הוא לא רוצה תמלוגים !

איזה פרסים טובים יש! ועוד : פרסים גברים שהם טובבים!!! חמזל שעינת מהבלוגים לא רואה את זה. אחרת, היא היתה משנה את דעתה על משה קצב, ואז היה משעמם לעם ישראל...

haji mola

New member
האג'י פרוויז !!

חוסר הרצון שלו לקבל תמלוגים מעורר תהיות רבות לגבי היותו פרסי אֶ-מיתי. צריך לעשות בדיקה גנטית אם דם פרסי זורם בעורקיו. המנעותו מתמלוגים מעוררת סימני שאלה רבים.

פרויז1

New member
הוא פרסי 100%. הבעיה היא

ממקום אחר : ב"עדן שירז" - ערש הבליינות של בני ובנות התרבות הפרסית! שם, בקלאב "עדן שירז" אמא של gamari ניהלה את העסק. הכניסה את כל המשפחה שיעבדו. מתוך תחושה של שליחות של בני אדם, אנשים טובים, באמת באמת באמת טובם, שרצו שקלאב פרסי כזה יהיה קיים, קבעו רף מחיר כזה נמוך כל כך שכל אחד ירצה לבוא. זה היה על חשבון הריוחותו. אבל מי יכול ליהודיה הפרסיה הטובה - מוניר, אמא של ניר המכונה אצלנו gamari
ואם זיהוי המקור דווקאי, צריך להיות מסווג : התנהגותני. התנהגות נילמדת. הוא למד את זה מאמא. לא כך? מה אתה אומר?

gamari

New member
בעניין עדן שיראז

תמלוגים, עמלות, קומיסיון.... רק אם זה קשור לעבודה, כחלק מהתפקיד לקידום אינטרסים. משם ועד לתמלוגים בענייני הפורום - המרחק רב. לאמא שלי יש נשמה מיוחדת, היא תמיד אוהבת לעזור, בכל תחום. ובהחלט המון פעמים על חשבון הרווחיות. אני מאחל לה שהכל יחזור אליה ברגעים הנכונים

gamari

New member
ממש לא

זה היה בצחוק... אפשר לפרסם את כל מה שאני כותב, אין לי בעיה בכייף

למעלה