כלי מטבח

ספונית

New member
כלי מטבח

חמותי לעתיד רוצה לקנות לנו כלי מטבח. אני מחפשת איכות המחיר טוב. מה הכיוון? הצלחות האלו בצבעים של אדום/צהוב/ירוק/כחול הכי פפולרי-לבן. שבאות בצורת ריבוע או עגול-רגיל. די נפוץ. מישהו יודע היכן כדאי לקנות?

kdr

New member
אם את קונה צלחות מרובעות

אל תטרחי להזמין אותי לארוחה. אפילו לא לקפה ! שונא אותן !!! על טעם וריח, נו טוב, עדיף לא להריח. חנות לכלי מטבח, לא קניתי שם אבל נראה לי מקום נחמד.

noa555555

New member
אם את מחפשת באמת איכות, יש כלי אוכל

בלתי שבירים לגמרי, שנקראים CORELLE, שזה בעצם הכלים של קורנינג. יש לי כאלה, ואני מצטערת שלא כל הכלים שלי מהתוצרת שלהם.אם אקנה משהו נוסף בחיים, זה יהיה רק שלהם, מבחינת כלי אוכל. יש להם הרבה דוגמאות. בטוח תמצאי משהו שיתאים לך גם במראה. יש להם מכל הסוגים, צלחות, צלוחיות, כוסות, צלחות מרק, כלי הגשה ועוד. הן גם קלות לגמרי במשקל, דקיקות, תענוג שאי אפשר לתאר, הצלחות האלה. (ותופסות פחות מקום בארון גם). עשויות מזכוכית או חרסינה מחוסמת, לא זוכרת בדיוק, אבל זה בלתי שביר וקל משקל.אה ושכחתי לציין שגם לא תופס כתמים.עמיד במדיח, במיקרו, הכל. הנה קישור לדוגמה למקום שמוכר קורנינג (קורל).: כהן יצחק בכפר סבא. אפשר גם להזמין דרך האינטרנט, והוא הוגן מאוד גם במחירים. דפדפי שם, יש כמה דפים לנושא הזה של קורנינג.(למטה יש מספרי דפים) תוכלי לראות את כל הדוגמאות והסוגים.
אמיתית וחמה מאוד (ולא, אין לי אחוזים מהם ולא ממנו).

noa555555

New member
אם מענין אותך, הנה האתר המקורי

של החברה שמייצרת את זה. פיתוח לנאסא, במקור, אגב. לכן החוזק ההסטרי והעמידות. אפשר גם להכניס הכל לתנור.

noa555555

New member
לא אפיתי בהן בתנור כי אין לי

את הכלים האובליים, אבל בישלתי בצלחות האלה הרבה במיקרו, עשר דקות בישול ומעלה במיקרו. מבחינת טיב אין לך מה לדאוג. זה שזה בלתי שביר, דק, , לא תופס כתמים - וקל במשקל (אבל כמו שאמרת, אין תחושה של פלסטיק בכלל, כי זה זכוכית מחוסמת, לא פלסטיק) - שווה הכל.

noa555555

New member
אם יש לך ספקות , נסי לחוש אותן בחנות כלשהי

שמוכרת אותן. אני משערת שיש את זה בעוד מקומות בארץ, רק במחיר פחות נוח מאשר אצלו. תוכלי לפחות להרגיש במה מדובר. אין לי ספק שמבחינת איכות אין טוב מזה. בהצלחה וחג שמח

ספונית

New member
אבל אין לך תחושה

שזה עשוי מפלסטיק-נכון? את אומרת עמיד בפני נפילות?

noa555555

New member
אין שום תחושה של פלסטיק.

עמיד בפני נפילות. ברור שאולי אם תנפצי בכוח תצליחי לעשות סדק, אבל נפילה רגילה אין בעיה בכלל. נפלו לי הרבה פעמים, נראות כמו חדשות כבר לא יודעת כמה שנים, אבל זה מעל עשרים שנה. הדגם שאני ירשתי אותו בזמנו היה ה "שדו איריס" אבל יש הרבה חדשים אם את לא אוהבת פרחוני. כל כך הרבה צלחות אחרות נסדקו לי מאז ונשברו והלכו לעולמן, וכנ"ל כוסות ומה לא. ואלה..לעד ימשכו, נראה לי שגם הילדות שלי יקבלו אותם
לא ממליצה לך סתם.

noa555555

New member
לפי התמונה יש שוליים מינימלים מוגבהים.

כך זה גם בצלחות שיש לי, זה לכאורה שטוח לגמרי, אבל יש הגבהה קלה. נראה שיש לזה מסגרת עגולה מפנים והגבהה מרובעת. צלחת יפה. תגדילי את התמונה, כך זה ממש ברור. למשל, פעם הקפאתי בצלחת כזו מקפא מנגו שאחר כך חתכתי כמו פאי.(כן, אפשר גם להקפיא בהן).(בעגולה הרגילה, בדגם שאמרתי לך, שדואו אייריס), אבל זה נקרא צלחת שטוחה.כל הצלחות השטוחות הן כך , לא? אף צלחת היא לא פלאטה לגמרי. ואגב, באתר ההוא של כהן יצחק בכפר סבא אפשר לקנות גם פריטים בודדים, לא רק סטים. למקרה שתרצי להוסיף וכד. אני קצת מקנאה בניו יורקים על המבחר שיש להם שם, וואו כזה. נכון? לא נראה לי שיש מצב שתצטערי על הקניה הזאת

noa555555

New member
יה, באמת? בדואר<?

כמה עולה המשלוח ישירות מהאתר שלהם? איזה יופי. תסתכלי יש להם שם תצוגה מלאה של כל הדגמים. בשואו רום.

אני מכירה את הצלחות האלו- זה נפלא.

חמותי שתחיה (נגיד...) משתמשת בהם והילדים שלי מצאו להם משחק: בכל פעם שהם באים לבקר אותה הם משחקים צלחות מעופפות עם הכלים האלו על מנת לבדוק האם הן באמת לא שבירות. עד כה בצלחות נשארו בחיים, סימן שהן באמת אחלה.

שרונית28

New member
גם אני לפני כשנתיים פינקתי את עצמי בסט של

חברת קורל-קורנינג והאמת שווה כל שקל. מה שהכי התאים לי זה שאם כבר נשברת צלחת אפשר לרכוש צלחת אחת ולא חייבים לרכוש סט שלם. אולי השנה לפני פסח יהיו מבצעים שלהם אוכל להשלים את הסט שלי ל-12 חלקים.

noa555555

New member
איפה את קונה ? מענין להשוות מחירים.

שיהיה חג שמח ומאושר.

למעלה