כלי לניקוי active directory

demultiplexer

New member
כלי לניקוי active directory

אהלן. הבעיה לי היא כזאת. יש לי כמה מחשבים ברשת הארגונית. כשאני בודק בACTIVE DIRECTORY את כמות וסוג המדפסות אני רואה הרבה יותר מדפסות ממה שיש לי באמ. העניין הוא שהמדפסות מופיעות בAD בגלל שהדרייבר מותקן על אותה עמדה ולא בגלל שהמדפסת מחוברת פיזית למחשב. האם ישנו איזה כלי שיכול לעבור בין העמדות לבדוק אם פיזית מחוברת מדפסת ואם לא להסיר את העמדה מהAD או להסר את הדרייבר ?

demultiplexer

New member
הסמכות

ראיתי פה כמה שרשורים על הסמכות ויש לי שאלה. ראיתי שהספרים של ההסמכות ממש עבי כרס אבל לא יצא לי להעיף מבט לתוכם אף פעם. האם הם מלמדים הכל מהבסיס ? כלומר במקום לקנות ספר רגיל של אדמיניסטרציה של ווינדוס 2000 אוכל ללמוד מהספר של ההסמכה ? ואז תפסתי שתי ציפורים כי גם למדתי וגם אני מוכן למבחן הסמכה לא ?

WhiteLion

New member
הסמכות

אני יכול לומר לך בתור בעל מס' הסמכות שספרי הלימוד עליהם אתה מדבר יקנו לך ידע בסיסי בתחום אותו תלמד אבל בהחלט לא "תדע" את החומר ברמה גבוהה וממש לא תהיה מוכן רק בעזרתם למבחני הסמכה.

demultiplexer

New member
משהו לא מובן לי

הם מקנים רק ידע בסיסי. אבל אני למדתי את הנושא עליו אני רוצה הסמכה בעזרת כמה ספרים שהקרנו לי ידע נרחב ביותר ברזי התחום. למה אני צריך את ספרי ההסמכה ? הרי תוך כדי לימודיי עם הספרים קיבלתי ידע נרחב יותר ממה שיש בספרי ההסכמה. מה יש בספרי ההסמכה כדי לחדש לי וללמד אותי ?

demultiplexer

New member
מאיפה הספרים ואיפה ניגשים לבחינה ?

אתה לומד מספרים ? מאתרים באינטרנט ? איפה אתה ניגש לבחינות ומה הפרוצדורה ?

WhiteLion

New member
אני לומד...

למדתי כמה קורסים במכללות בארץ רוב הלימודים הם מחומר שאני מוריד מהאינטרנט את ההסמכות עשיתי ב IBM

למעלה