כלי לבדיקת מיקום?

כלי לבדיקת מיקום?

אני צריך כלי שיעשה את העבודה הבאה: אני אתן לו כתובת אתר ומילה (או מילים) לחיפוש, והוא יתן לי את המקום של האתר בגוגל כשמחפשים את המילה הזו.
אני בטוח שיש רבים כאלה, אבל איך זה נקרא ומה לחפש.
תודה.

המלצה שלי לכלי שדובר עליו מספר פעמים בפורום

מדובר בFree Monitor for Google תוכנה נהדרת ומומלצת שתעשה בדיוק את מה שאתה מבקש.
הורדה והסבר בקישור פה

תודה. באמת עושה את העבודה.

בדקתי בעזרת הכלי, ו... מסתבר שהאתר שלי לא מופיע אפילו לא בין 100 הראשונים. כלומר, לא מופיע בכלל בגוגל. רק אם אתה מקליד את שם האתר ממש, אז כן.
והאמת היא שיש לי "רק" כ 10 מתחרים אמיתיים שמוכרים אותו מוצר כמו שלי. כל השאר כל מיני דברים דומים. לא מבין איך הם מצליחים לעקוף אותי. אולי זה כי האתר חדש? הוא בערך 3 שבועות באויר.
יש איזה המלצות מה אפשר לעשות כדי לעזור לו קצת?

תלוי באתר, בגדול תוכן יחודי וקישורים רלוונטים

מאתרי מפתח מסביב לנישה, אלו הם הדברים הבסיסים שאפשר להציע ללא בדיקת האתר.
ו3 שבועות זה ממש התחלה אין מה לדאוג תחכה קצת תן למנוע חיפוש לעבור על האתר ולהכיר אותו

תודה, וכתובת האתר:

www.androlead.com

קצת ארוך ומסובך להסביר מה זה עושה, זה קשור לארועים המוניים של בעלי מקצוע, וסריקה של תגי שמות של המשתתפים. באמת שאין הרבה כאלה, יחסית, ובכל זאת עוקפים אותי בסיבוב כל מיני אתרים הזויים שבכלל לא קשורים.

אם מישהו רואה משהו בולט שאני צריך לשפר, אנא תגידו לי.

לגבי אלה שפנו אלי בפרטי עם הצעות לקידום: אני בהחלט לא פוסל את זה, ובעוד כמה ימים או שבועות אני הולך לעשות הערכת מצב מחודשת על נושא הקידום. שכירת מומחה היא אפשרות קיימת.

hetzbh

New member
יש גם את cuterank

שיודע לבצע את זה והוא בחינם, אבל הוא קצת מפספס.
שמתי לב שאפשר לבצע אוןליין בדיקה למושג מסויים דרך הכלי של Adwords והוא נותן תוצאות מדוייקות.

ואתה תמיד יכול לבדוק מה יש לגוגל על האתר שלך אם תשתמש ב- :site

דוגמא: site:mydomain.com (בחיפוש עצמו)

למעלה