כלי חדש להצלה

כלי חדש להצלה

חדש! תמונות הטרקטורון החדש של הצלה ישראל בארוע חנוכת משרדי הצלה ישראל הושק טרקטורון חדש לטובת חילוצים באזורים קשים לגישה. הטרקטורון נתרם ע"י תורמים מחו"ל ומאובזר בכל כלי החילוץ כולל ערכת החייאה מתקדמת ודפיברולטור. האבזור נעשה ע"י המתנדב איתן אוחיון ממעלה אדומים וישמש את כל האזורים בארץ לפי צורך יישר כח לאיתן על העבודה הקשה

שוטר82

New member
רק להוסיף למשטרת ראשון

יש כזה טרקטורון - אין בו ערכת החייאה או משהו- אבל אפשר לשים בו את כל הציוד הוא בעיקר משמש לאירועים גדולים

YTmda

New member
אבל הטרקטורון של "הצלה ישראל"

מאובזר אחרת.

kerendre

New member
כבר יש טרקטורון , לפחות 1

בקיץ השתמשו בו באיבחון של איזה ארוע בחוץ אשדוד...

O303קובי

New member
לאשדוד יותר נכון ללכיש....

יש מיול והוא שונה מהטרקטורון הנ"ל למדא יש מס' כלים כאלה והם מסוגלים לשאת עד 2 נפגעים בשכיבה + נהג וחובש ,נכון להיום יש עוד מס כלים יותר משופרים בבניה. בנוסף מד"א החל להצטייד באמבולנסים מסוג פורד אוקונוליין עם נפח מנוע יותר קטן. במדא נכון להיום יש 4 רכבים כאלה במהלך שנת 2005 יגיעו עוד כלים כאלה בעתיד. לקראת סוף 2005 יגעיו אמבולנסים מסוג סוואנה דגם חדש לחלוטיין עם מנוע מסוג יסוזו למי שלא יודע משנת 2004 הפסיקו לייצר את הסאוונה לכן לא הגיעו למדא סוואנות חדשות השנה. כמו כן במהלך השנתיים האחרונות מד"א החל להצטייד ביותר אמבולנסים עם הנעה 4X4 מסוג פורד אוקונליין. עוד חדשות ותמונות בקרוב...... יום טוב לכולם.

O303קובי

New member

orend123

New member
איזה יופי התמונות שלי עוד מסתובבות.

בזמנו עשיתי מעשה חכם ושמתי חתימה בפינה... המיולים כן יכולים לסחוב 2 נפגעים בשכיבה, אחד מעל השני, יש מסילות שמכניסים עליהן את האלונקות/קרשי גב (כמו בצבא) ומה הרעיון לקנות פורדים עם נפח מנוע קטן יותר??

dutchman

New member
הרעיון לדעתי בכל מקרה

נפח מנוע קטן יותר-פחות דלק

amitzahavi

New member
תמונה שלי....רק שלא שמתי חתימה כמו

אורן....ככה שקרדיט שינתן יתקבל בברכה..... תמונה שצולמה על ידי 17.07.2004 בפורום TRAUMA שהתקיים בתל אביב...

amitzahavi

New member
עוד תמונה שלי...

כאן אפשר לראות את המיול קצת יותר טוב (פשוט יצא מטושטש לאללה....) ואת האופנועים שמד"א חלקו לכוננים ממונעים.... צולם על ידי בתערוכת SECTURITY בתאריך 23.07.2004 שהתקיימה בגני התערוכה... היה כלי כלי.

O303קובי

New member
אוקי ידידי אתם צודקים

אני מתנצל בפני בצלם שצילם את התמונות הנפלאות של המיול עמו הסליחה זה לא היה בזדון. לגבי נפח המנוע בפורדים אני אברר את פשר רכישת הפורדים עם מנוע קטן יותר ואעדכן בהקדם. לילה טוב לכולם

למעלה