כלי זמר

כלי זמר

אוקיי...תודה אבל מה כל כך רע בכלי זמר? כמעט נרשמתי לשם שנה שעברה ואני דיי מתכוונת לקנות משם את הגיטרה..... מאיזה מקום טוב אפשר לקנות (אני לא רוצה יד שנייה)?

כלי זמר

הם גנבים, שרות גרוע והתיקונים שלהם על הפנים. עדיף שתקני את הגיטרה בחלילית או במרום על גיטרות קלאסיות אין לכלי זמר מונופול. גם על גיטרות של פנדר כבר אין מונופול ונדמה לי שראיתי גם כמה גיבסונים מבצבצים להם בחנויות.

עוד שאלה...... B-)

אני חושבת שאני אתחיל עם קלאסית. אבל מה זה מרום או חלילית? אתה יכול לתת לי כתובת או משהו פליזזזזז אני כבר מתה לקנות גיטרה!!!! :) נשמע נורא נואש אבל...Its my dream

אלא גם חנויות

אמרת שאת גרה ברמת גן נכון? שאני אחזור מהעבודה אני אתן לך כתובות שלהן.

metal head

New member
הכתובות

מרום- בית דיאז(ליד רכבת סבידור) באורלוזרוב תל-אביב בקומה שנייה בחוץ. (אני חושב שיש גם ברמת גן אני לא בטוח). כלי זמר- דיזינגוץ סנטר כולם יודעים איפה זה, ויש גם בקניון איילון! חלילית-ביפו יש בעלייה השנייה 21 בתל אביב- איפושהו בדרך מהסנטר לרחוב ריינס(ליד כיכר דיזינגוף)

red hot

New member
אם את גרה ברמת גן (כמוני) אז זה לא

בעייה להגיע למרום. תיקחי אוטובוס 60 או 62 ותרדי בתחנה של הבורסה. תמשיכי ללכת ישר ואז את תיראי חנות די גדולה של כלי נגינה. הגיטרות שם זולות ויש שם גם ספריית תוים גדולה. בקניון איילון כבר מזמן סגרו את כלי זמר. בדיזינגוף סנטר יש את כלי זמר אבל הוא נשרף ולכן עכשיו רק חצי חנות פתוחה.

SLASH.forum

New member
אבל...

בחיים! אבל בחיים! אל תיכנסו למרום כפר סבא אפילו לא בשביל לקנות מפרט!!! הגיטרות שלהם במצב מסריח ביותר ונמכרות במחיר מעל המחירון המחירים למיתרים בשמיים (הליצן עם הליפה רצה 50 שקל על מיתר A לבאס(!!!)) והמנהל מאוד לא נחמד והוא גם לא מבין כלום בגיטרות מה שכן יש שם את המוכר הרוסי עם הקרחת שהוא אחלה גבר ונותן לנגן חופשי כשהמנהל המניאק לא נמצא

למעלה