כלי זמר מול MUSIC123

• פותח הנושא tkz
  • פורסם בתאריך

tkz

New member
כלי זמר מול MUSIC123

יש לי דילמה! אני יכול לקנות וחבר שלי יביא לי מחו"ל קראש שיזמין דרך MUSIC123 עכשיו, אני לא יודע איזה קראש, לכן אני צריך ללכת לכלי זמר הבעיה, שכלי זמר לא נותנים לי לגעת בציוד שלהם פעם באתי לקנות ספלאש - ואז המוכר עשה לי "הנה זה הספלאש" העמיד אותי 100 מטר ממנו ואפילו לא נתן לי לנסות אותו, אני לא מבין אותם !!! א. איך אפשר לבדוק קראשים בכלי זמר? כי הם מתקמצנים תמיד שאני בא! ב. האם MUSIC123 זולה יותר מכלי זמר בכלליות? מישהו יודע?

HelloweeN

New member
אמממממ

אתה יכול ללכת לכלי זבל בת"א, יש שם עכשיו צוות מוכרים חדש בחנות, צעירים וכולם, והם כלים אחד אחד. אתה יכול לבקש מהם לשמוע, והם יתנו לך בלי שום בעיה. אם יש להם ספקות תגיד להם "אני חושב על לקנות מצילה, כזו או אחרת, והייתי מעוניין לשמוע אותה קודם", והם יתנו לך בלי בעיה. מיוזיק123 יותר זולים מהארץ. אני עדיין לא הזמנתי מהם כלום, אבל אם אני ארצה משהו, אני לא יהסס. בנתיים זכיתי במיכרז ב-eBay על מקלות (5 זוגות ב-9$), והם בימים אלו בדרך אלי.

tkz

New member
ת"א בסדר ת´אמת....

ת´אמת בת"א הם באמת בסדר.. אבל זה לא מצדיק

elad2002

New member
אבל עכשיו הדולר גבוה

לא כדאי להזמין מהאינטרנט עכשיו

tkz

New member
כלי זמר = מיבאים מחול

חול = $ ... זה אותו הדבר, הדולר עולה - המחירים גם פה עולים. לא?

שם עט

New member
HelloweeN!

תסביר לי בבקשה איך הולך המכרז שם, כי יכול להיות שיש שם משהו שאני מעונין בו.

PorTnoY

New member
כן בדיוק !!!

יש שם עכשיו מוכרים חדשים ו3עירים והם אחלה !!! במיוחד ביבי !!! 0מוך עלי!!! אם תלך לשם ותגיד לו שאודי שלח אותך ... הוא לא ידע בכלל מי אני ...כן... אבל תבוא והוא ישמיע לך הוא באמת מוכר נחמד!!!

FineX

New member
music123 לא מאפשרים משלוחים לארץ

רציתי להזמין מערכת מהאתר שלהם ואז הם אמרו לי שזה יותר מדי כבד למשלוח לארץ ושאפשר לשלוח אותה רק בתוך ארה"ב... מישהו יודע אם יש איזה דרך לשלוח מערכת מהאתר שלהם לארץ כי פשוט יש להם מחירים זולים ואני לא רוצה לקנות בארץ משהו במחיר ששם אני יכול לקנות משהו הרבה יותר טוב במחיר הזה. בבקשה תעזרו לי... תודה

elad2002

New member
מישהו

בכלל מכיר אתר שאפשר לקנות דרכו לארץ כלומר שעושה משלוחים לארץ גם לדברים כבדים כמו מערכות שלמות ?? ולא אתר ישראלי........

HelloweeN

New member
אז ככה.

לפי מה שאני יודע מיוזיק123 כן, שולחים לארץ, אני בטוח לגבי מערכות תופים שלמות. אתר נוסף הוא: www.musicyo.com אבל אין בו ממש מבחר גדול. אני אחפש עוד אתרים, ואני אפרסם אותם פה.

טוב אני מצטער על המטמטום שלי אבל

איפה בדיוק יש באתר הזה מערכות תופים? פשוט אני לא מוצא שמהכזאתי קטגוריה.

טוב לא משנה כבר מצאתי אבל

אתם מכירים עוד אתרים שיש להם מבחר גדול של תופים (גם דיגיטליים) שעושים משלוחים בארה"ב? פשוט אבא שלי טס לשם עוד מעט וזה יוצא אפילו יום אחרי היומולדת שלי אז הוא אמר שהוא יכול לקנות בשבילי שם תופים וכאלה.

tkz

New member
יתרון ב MUSIC123

אם מצאת מחיר יותר נמוך - אתה יכול לקבל אותו מחיר בMUSIC123 :)) זה בן יונה מצאתי את הקראש שלי ב30$ פחות והם יתנו לי הנחה

Blakey

New member
בדיוק מה שהלכתי לשאול.

אגב התקבלתי לבחינות המעשיות בתלמה ילין.

danezeq

Member
כן הם עושים!

הם מעולים! עוד משהו המחירים של לא בדולרים! אלא בדולרים קנדים! דולר קנדי = 2.9 ש"ח ז"א שהם ממש ממש ממש זולים אני וניר מתכוונים לקנות משם (זה משתלם לקנות הרבה ביחד כי המשלוח לארץ הוא 40 דולרים קנדים משתלם!

למעלה