כלי דמוי אבן

av_i_va

New member
מצרפת תמונה../images/Emo140.gif

לא היה לי חול ים. גם לא חול גס. בכל זאת הצליח לא רע לדעתי.....
 

טלולה1

New member
חול ים יוצר אפקט ומרקם גס

בגבס-בצורה של החורים אם דואגים להרטיב אותו לפני היציקה ומפוררים את הבוץ שנוצר על משטח העבודה(הקערה) ואז יוצקים התוצאה הסופית מזכירה אכן אבן גסה
 

אילאיל2

New member
אביבה ,שלא תביני לא נכון

אני לא נגד חול ים .למדתי לצקת עם חול מחצבה ,עם חול לא הלך אולי אנסה רטוב כמו שהצעתן. בעד נסיונות ותהיה, למען שיפור היצירה. אך, יצא לי חרוז.
 

av_i_va

New member
זאת הנקודה אליה רציתי שתגיעי../images/Emo140.gif

את וכל המשתתפות האחרות. לא כל מה שמספרים לכן זה קודש הקודשים, ואין חכם כבעל נסיון - כך אומרים חכמים - וזה בדוק. למה שלא תנסי חול ים? האפקט מעולה ותלוי רק בך ובמה שתרצי לקבל. יש לי כלים שנראים כמו חצובים בסלע ואחרים שנראים כמו פיסול גוטי. הכל עניין של התנסות. גם אני לא נולדתי עם הידע. מאות הכלים שיצקתי עד כה בחיי, לימדו אותי. כך זה לגבי טכניקה זו ולגבי כל טכניקה אחרת. סיפרתי כבר בעבר - שהדברים המעניינים ביותר הם תולדה של טעויות. באומנות יש מעט מאוד חוקים. כל היתר זה עניין של התנסות, התמדה, סקרנות ורצון לדעת. שתהיה לך שבת נהדרת.
 

אילאיל2

New member
פורטונה כפי שהבטחתי אבל לאט יש המון

עיצובי זכוכית הממתינית בפוזת צילום לשטוף את העיניים..
 

אילאיל2

New member
תודה בנות רק תדעו שיש עוד המון

עבודות להראות אך אני עדיין לומדת לצלם במצלמה הדיגיטלית(יותר נכון בעלי וזה לוקח המוןןןןן זמן .אז סבלנות בנות זה יגיע.
 

fortune

New member
את רואה? עכשיו שלך יש מצלמה

שלי מושבתת היות והאינטרנט המהיר נישל אותה מהכניסה למחשב. יסודר בקרוב. מה? הקורס כבר בעיצומו? יש כבר פרודוקטים? צלמי, צלמי כבר.
 

אילאיל2

New member
העבודות נעשו מזמן בשבוע, הבא

אני מתחילה קורס אתגר בזכוכית ברמת גן.
 

fortune

New member
יפה!

רציתי רק לומר לך ששימרי ע עצמך שלא תמצאי את עצמך מכורה למדיה כמוני.... בשעות האלה שכולם ישנים וכל החשמל באויר פנוי לנו.
 

אילאיל2

New member
אין צ´נס כנראה שהתמכרתי

אני מרגישה זאת כשאני לא מצליחה להגיע למחשב בגלל בתי שמחוברת באינפוזיה למספר פורומים. עכשיו ,מבינה אותה יותר.
 
למעלה