כלי בקרת תצורה

vdsp

New member
כלי בקרת תצורה

שלום לכולם, אני מחפש המלצות על כלי בקרת תצורה. סיפורי הצלחה ? כישלון ? נוחות שימוש ? עלות מול תועלת ? vss, starteam, cvs, other ? כל מה תוכלו לספר ... תודה

galh

New member
פרט נמק והבא הוכחות.

אנחנו עובדים איתו בלי יותר מידי בעיות.

voguemaster

New member
הוא אחלה ברגע שהוא עובד ../images/Emo6.gif

רק שלוקח שנה להרים אותו כמו שצריך. ראית פעם את המדריך שלו ?

annefan

New member
לא מכיר SVN

אבל אם לא יש מדריך עבה, ל-ClearCase יש בערך את הספריה הלאומית. פשוט זוועה. עושה לי מה שהוא רוצה מהקוד. (אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל אפילו VSS עדיף! (אבל רק מ-ClearCase, רק מ-ClearCase).

galh

New member
ולמה שלא יעבוד?

כן, ראיתי את המדריך שלו ואפילו הסתכלתי על התמונות.

Zack DA

New member
cvs הוא מאוד סטנדרטי, למשל.

תלוי גם עם מה אתה עובד. יש כלים שפותחו - לפי הדוגמא - בשביל להיות cvs-friendly. התאם את הכלים שלך לסביבת הפיתוח.

vdsp

New member
CVS

דווקא קראתי דברים לא ממש טובים על CVS נכון, יש עליו ניסיון שאין על אף אחד אחר, אבל אומרים שהוא מיושן, שהוא טוב לפרויקטים מרובי משתמשים ב5 יבשות, אבל אילו לא הצרכים שלי. אני צריך את זה למחלקת תוכנה בגודל בינוני, מתכנת אחד עד 3 לפרויקט. גם נושא התמיכה חשוב (ראה דיון על SVN). אני לא רוצה להתעסק שנה בהתקנה. בבית זה נחמד (יש לי שני מחשבים עם מנדרייק שאני מקנפג עד חורמה). בעבודה, אני מוכן לשלם למישהו שיבוא ויתקין תוך יום ושהאנשים שלי יוכלו לעבוד ולהיות פרודוקטיבים. אגב, אני יודע שיש לVSS שם רע. יצא לי קצת לעבוד איתו כמשתמש, ואני חייב לציין שהופתעתי לטובה מפשטות השימוש. אני באמת לא צריך הרבה יותר מידי פיצרים משוכללים. וVSS עשה בדיוק את העבודה ועשה אותה טוב. מישהו יכול לספר מהתרשמויותיו נגד ?

voguemaster

New member
כמה נקודות

אומרים עליו שהוא מיושן בגלל הצורה שבה הוא שומר שינויים בין קובצי מקור. יש כמה שיטות לכתוב מע' בקרת תצורה וחלק מהתוכנות היותר חדשות עושות את זה בצורה טובה יותר עבור צרכים מסוימים. מניסיוני עם CVS הוא עובד מצוין בצוות שלנו (מחלקה בינונית) ואין לנו חצי בעיה איתו.

vdsp

New member
אתה יכול לספר לי עוד ?

יתרונות וחסרונות ? אתה משתמש גם במודול bug-tracking שלהם ?

למעלה