כלי אוויר

כלי אוויר

האם אתם מנגנים על כלי נגינה אוויריים? האם אני היחיד שמביך את עצמו כל פעם שהוא שומע מוזיקה בדיסקמן? כל זאת ועוד בשרשור הזה.. בכל מקרה, אני מנגן על באס, גיטרה חשמלית, אקוסטית, תופים וקלידים... מה איתכם?

malolds

New member
אני

בעיקר תופים... אבל אני מנסה גם באס וקלידים אבל זה קשה... גיטרה אני לא צריך, כי יש לי 3...

כן, חלילית סופרן

ובקרוב, אני מקווה, גם טנור. ובעתיד הקצת יותר רחוק - קלרינט, סקסופון, וכל מה שיבוא ליד. מה מביך בלשמוע מוסיקה בדיסקמן?

קיר קמט

New member
כשאני מנגן באוויר, זה לא ממש מביך

אני מנגן באוויר רק במועדונים , איפה שכל החבר´ה מנגנים באוויר .. על גיטרה , ועל תופים , וקלידים...
אבל אוהב לתופף על השולחן נחשב?

אאהה, גיטרות אוויר, תגיד ככה

יש לי אוטו חדש עם רמקולים כמו שצריך סוף סוף, וטיפ שעובד (החיסרון המרכזי של האוטו הישן שלי), מה שאומר כמובן שיש לי אוסף קסטות קטן באוטו, האוסף שלי מחולק לשניים, שירים שקטים לשעות הלפנות בוקר בהן אני יוצא מהבית, וקסטות הבי מטאל לחזרה הביתה. כל בוקר אני יוצא בערך בשש וחצי מהבית, לצלילי קת סטיבנס או לאונרד כהן, מאחר והדרך לעבודה אורכת יותר מה 45 ד´ של הקסטה ומאחר והפקקים מעלים לי את העצבים, תמיד יוצא שכשאני מגיע לעבודה יש דיפ פרפל או ג´ימי הנדריקס בפול ווליום באוטו. אישית מעולם לא ידעתי לשמוע רוק אמיתי בלי לנגן גיטרה תוך כדי (בין הייתה לי גיטרה ביד ובין אם לא), יוצא שאני תמיד מגיע לעבודה בעיצומו של סולו סוער שמשאיר אותי באוטו עוד כמה דקות, עכשיו אם נדמה לך שזה מביך לשמוע דיסקמן ולעשות תנועות גיטרה, נסה לתאר לעצמך מה ההרגשה שלך, שאתה עושה את זה ו 20 תלמידים שלך מסתכלים עליך, תאמין לא נעים

דווקא נעים מאוד!

הלוואי והמורים שלי היו עושים את זה גם.. גם שאני נוסע באוטו עם מוזיקה, ואני מגיע לאיפה שאני רוצה, אני נשאר לשמוע. היום לדוגמה התחלתי לשמוע את ארוחת הערב מוכנה של ג´נסיס, ושהגעתי הבייתה עברו 5 דקות.. אז נשארתי באותו עוד 17 דקות בלי לעשות כלום. ועוד משהו. אם אתם פעם מסתובבים ברעננה, ורואים אותו עם ג´נסיס או פינק פלויד או מוזיקה כזו טובה בפול וויליום 90% שזה אני, אז תגידו היי

קיר קמט

New member
היה דווקא יכול להיות מגניב

אם המורה שלי היה שומע הנדריקס והיינו יכולים לשמוע כולנו הנדריקס על הבוקר כי לי לפחות ממש משעמם בבית ספר בלי מוזיקה.

noosh

New member
חחח

אני חושבת שהוא התכוון איזה מקצוע אתה מלמד..

ThE RhythM

New member
אווהוו

כמה שאני מנגן על כלי נגינה אוויריים :) בעיקר תופים, תופים אני מנגן תמיידד באוויר, ובכלל אני מתופף כל הזמן על הכל ועם הכל (חח חוץ ממערכת תופים, כי אני לא לומד ואין לי, אבל יום אחד תהיה לי...:) אני פשוט מוצא את עצמי מתופף על כל דבר שקיים, או סתם עושה תנועות מפגרות עם הידיים, תמיד. אני בכלל נגן אווירי כזה (חוץ מגיטרה, שאני מנגן לא רק באוויריות)

goldyboy

New member
בעיקר גיטרה ../images/Emo9.gif

לא יכול להימנע מזה, מה לעשות. אבל גם תופים, בעיקר עם הרגליים (יעני פדלים) אבל גם לא עושה ממש חשבון לאנשים באוטובוס או ברחוב. להיפך, זה דווקא נראה לי מדליק שאנשים יכולים ככה להיסחף עם המוזיקה וללכת עם זה ולנגן באויר בלי לשים יותר מדי על מה שאנשים יחשבו עליך. שיחשבו. לא סופר אותם בכלל.

noosh

New member
חח ברור!!

בעיקר לפני קונצרטים... לפני איזה שבועיים היה לי קונצרט, והסתובבתי כל היום מחללת לי באוויר את התפקיד... כמובן שזכיתי למבטים מפוקפקים, אבל הייתי יותר מדי מרוכזת באצבוע מאשר לשים לב לזה...

ganooov

New member
כמוווובן! ../images/Emo13.gif

ויש לי גם הכשרה מוזיקלית, ככה שזה יותר מגנייב - אני יודע מה לעשות
. תופים, קלידים, בס (אמממ... גם על מטאטא
) וגיטרה. אני כנראה האדם היחיד שניסה אי פעם לבצע את תחילת הסולו של "מדרגות לגן עדן" על בס (כלומר - את התפקיד של הגיטרה ניגנתי על הבס
). בכלל - אני נורא אוהב לנגן על הבס קטעים של גיטרה (הסולו הראשון של מלכי הסווינג, לדוגמה
). אבל אני עושה את זה רק בבית, בביצפר זה כבר לא נעים.

הכלי אוויר

היחיד שאני מנגן עליו זה תופים, ובדרך כלל אני עושה את זה עם הדיסקמן כשאני הולך בתל אביב (אבל אני מנסה לעשות את זה כשאף אחד לא רואה, כי זה באמת דיי מביך). חוץ מזה אני מנגן גם גיטרה, פסנתר, קצת באס, וטיפל´ה מפוחית אבל את זה אני אף לא מרגיש צורך לנגן באווירי.

למעלה