כלים שלובים

מולוקו

New member
כלים שלובים

האינך אני , האיני את , הדברים שבך אגע אינם אני , הידיים המרפרפות מגע אינם שלי ? האני את , את אנוכי , התוכלי להגיד היכן מתחיל אנוכי , והיכן הוא נגמר. ואיה את מתחילה ? או שמה שנינו הויה אחת זורמת כמו נחל , נוגעת בכל נקיק וערוץ הויה אחת שלמה , נמסה בכל מגע .

odo13z

New member
העיקרון הקפילרי....../images/Emo66.gif

נימים קפילריים דקים צומחים ממני אלייך מבטלים את כוח הכבידה את חוק ההיגיון את צו המצפון. הכל קופא מלכת כמו הבזק תמונה בזמן זורם אלייך ככלים שלובים כמו נהר לים.

מולוקו

New member
שושנה

צומח אני מתוכך שושנה , אני מפרה אותך ואת מתרצה מצמיחה אותי לגובה , יחד בגיבעול אחד משתרגים יש שם מקום לשניים , עד שנגע בשמיים בכפות הידיים.

כלים שלובים../images/Emo79.gif

כלים שלובים אני ואתה יחד משלמים היכן שאתה נגמר, אני מתחילה. וחוזר חלילה. נמהלים , משתלבים , מתערבבים.

מולוקו

New member
סימטריה

דומה הדבר לגלגל סימטרי מכל צד , צאי וחשבי היקפו ותגיעי לסוד קיומו גוף אחד אנו שניים מרכיבים טבעת נחושתיים.

שלובים

הפכנו גוף אחד אני לא אני ואתה לא אתה אתה זה אני ואני זה אתה. אתה זורם אצלי בעורק הכי עמוק אני גורמת לך לשיכרון מתוק. אתה סחרחר חפון בתוכי גופי בוער נטמע בך.

מולוקו

New member
זרימה

איתך אני זורם כנהר צלול , כשתי טיפות מים אנו מתמזגים שותים אחד את השני גוף בתוך גוף, שתי טיפות מים בתוך נהר צלול.

שמים1

New member
שזורה בך ../images/Emo79.gif

הנימים שועטים בדמך יוקדים בעורקיי זורמים בנקיקי תשוקות בשבילי תאווה. המבט שלך מרפרף על משברי אור נשמתי הנוצצים לחלופין בין חושך לאור. אני אני לוטפת, עורגת אל גופך אתה איתי שזור שתי וערב בחוט אהבה שאינו נגמר.

מולוקו

New member
נחש בריח

כנקיק החורץ את הסלע אני חורץ את גופך , מתפתל בתוככי נשמתך על סלע תשוקתך , כורך כנחש בריח את גופך , מחליק על גבעת אהבתך רובץ במרעה תאוותך עוד מעט ואגשים תפילתך.

למעלה