כלים שלובים..

נשית~37

New member
כלים שלובים..

את באת ונתת ולא ביקשת דבר כמעט, את באת ונגעת בלאט כל פעם קצת, לאט לאט. אני לא הרגשתי מתי ואיך נכנסת אל תוך חיי. את באת ואותי אהבת, כאבת ולא עזבת. את באת ונשארת, נשבעת בכל משפט, בכל מבט. אני עוד הייתי אי שם כשאת נכנסת אצלי לדם. כמו כלים שלובים אני ואת ביחד מתמלאים עד קו הלב. שנינו עכשיו בקו אחד, יחד זורמים מיד ליד פעם אני ופעם את... את באת ונתת ולא ביקשת דבר כמעט, את באת ונגעת בלאט כל פעם קצת, לאט לאט. אני לא הרגשתי מתי ואיך נכנסת אל תוך חיי. כמו כלים שלובים אני ואת ביחד מתמלאים עד קו הלב. באת ונתת ולא ביקשת דבר כמעט... ערב טוב

חוק כלים שלובים...

חוק יסוד שעבר בכנסת ישראל לפני שנים רבות... ערב טוב לך יקירה... (אהה, כן...אני חי)

נשית~37

New member
../images/Emo25.gif

אתה מסוגל לסלוח לי? (בטח שאתה מסוגל
....אנחנו חברים זוכר?
....חסר לך שלא...
.

שאלה שמתבקשת../images/Emo35.gif

האם זה נכתב על ידי גבר או על ידי אישה? או אז, אקרא את זה, ואדמיין אחרת!

אין עוד יום......

סתיו ברחובות עובר רוח ערב מפזר שלכת ילדים באור שקיעה מפרקים בחוף טירה הקיץ תם ובין כל מראות החום שם באופק הכתום סופה רועמת משהו אפל וקר מתלקח ונשבר כבר מאוחר אין עוד יום אין עוד דקה ומה שאת אומרת אין עוד יום אין עוד דקה תמיד ידעת שכבר אין מקום לְאהבה ואת לא מוותרת על כל יום ועל כל דקה עננים של מלחמה מתקרבים בקול אימה ורעם ציפורים עפות מהר מחפשות מקום אחר להסתתר ורק ענן אחד לבן מבקש למצוא סימן לקשת ואני חושב עכשיו שאפשר וזה הסתיו האחרון ואין עוד יום אין עוד דקה זה מה שאת אומרת אין עוד יום אין עוד דקה תמיד ידעת שכבר אין מקום לְאהבה ואת לא מוותרת על כל יום וכל כל דקה אין עוד יום אין עוד דקה ואין סימן לקשת אין עוד יום אין עוד דקה תמיד ידעת שאין מקום לְאהבה ואת לא מתחרטת על כל יום ועל כל דקה אין עוד יום אין עוד דקה אין עוד יום אין עוד דקה אין מקום לְאהבה... אין עוד יום... אין עוד דקה... <גידי גוב -אין עוד יום> כל פעם כשהוא מושמע ברדיו הווליום בורח לי באצבעות
ערב טוב...

ואיך זה שאת פשוט......

תמיד יודעת להביא לכאן את המילים שאני יודעת רק ל הרגיש ערב טוב שוקולדה לא מוותרת

נעמי 1

New member
פשוטי... איזה שיר נפלא...

רק גידי מצליח לעשות לי משהו בסתיו. ערב טוב. נעמי

נאחז באויר...

תחת שמיים ריקים, נשען על מילים באוויר, ביד עוד אוחז, את הריח של גופך, המקום שנגעת בי שורף, ואת אינך, תחת שמיים שחורים, עומד מקופל מכאב, חוזר לחפש שוב, אותך, בתוך החשיכה, לראות אם את עדיין בוכה, ואת אינך, במקום בו עמדת, נשאר רק אוויר, בלי חמצן, ואני עומד נאחז באוויר, נאחז באוויר, ואת אינך, תחת שמיים שותקים, אני מדבר אל הקיר, מבטיח לו שוב, להשתנות בשבילך, ויודע שזה לא ילך, ואת אינך, במקום בו עמדת… מבצע: גידי גוב כתב: מי שכתב את אינך.

ועוד אחד קטן....

יש דברים שרציתי לומר ואינם נענים לי המילים שבחרתי אינם הטובות מכולן עמוקים מני ים הסודות שאינם מובנים לי שאולי לא אבין, לא אבין לעולם לא בכל הדרכים שרציתי ללכת הלכתי בדרכים שהלכתי טעיתי ודאי לא פעם אחת ועצבות מעלה כל שמחה, כל שמחה ששמחתי כמו ביקשתי דבר, דבר שאבד חלומות שחלמתי והם מקיצים בי עדיין שבריהם בעיניי נשטפים מפניי בדמעה ולילות ייסורים לא ספורים שהטבעתי ביין כאובד בדרכי בדרכי הרעה... אך בכל הדרכים מעולם לא אבדה לי דרכינו וגם אם לפעמים סערו הרוחות ואהבתי אותך והיה לנו טוב טוב עד גדותינו והיה לנו רע ואהבתי אותך לא פחות

למעלה