בבקשה אני ממליץ על האתר הנ``ל http://www4.bizportal.co.il/bursagraph/main.asp התוכנה שלהם טובה ,והאיש שמטפל בתוכנה (גיורא) מתיחס ברצינות רבה לכל הערה תלונה או הצעה,ניתן גם לראות גרפים באתר עצמו כך של חייבים לעשות מנוי,ניתוח טכני איננו ענף משנה של פיסיקה הגרעינית,אין צורך להדגיש את העובדה שאתה מתחיל,הסוד הוא ביכולת לשלב ולנתח את האיתותים ולא בלימוד הנוסחה לחישוב מדד העוצמה . ישנם אתרים רבים באנגלית ,אם אתה מחפש אתרים באנגלית אוכל להמליץ על אתרי לימוד טובים,יש רבים כאלו. בכבוד רב יכלים טכניים אני מבקש קישור לאתר המספק כלים טכניים לניתוח הגראפים רצוי בעברית - אם אפשר - ושיהיה למתחילים (-:
תודה תודה הייתי באתר ויש בו רק שלושה פרקי לימוד. דבר אחד לא הבנתי - מה זאת אומרת: ``רמת התנגדות שנשברת בכיוון מעלה הופכת לרמת תמיכה``? האם זאת אומרת שנקודת השבר של הקו היורד (שהופכת את הקו היורד לקו עולה) היא נקודת התמיכה החדשה? עדיין אינני יודע מהם גלי אטיוד. אשמח גם על אתרים באנגלית.בבקשה אני ממליץ על האתר הנ``ל http://www4.bizportal.co.il/bursagraph/main.asp התוכנה שלהם טובה ,והאיש שמטפל בתוכנה (גיורא) מתיחס ברצינות רבה לכל הערה תלונה או הצעה,ניתן גם לראות גרפים באתר עצמו כך של חייבים לעשות מנוי,ניתוח טכני איננו ענף משנה של פיסיקה הגרעינית,אין צורך להדגיש את העובדה שאתה מתחיל,הסוד הוא ביכולת לשלב ולנתח את האיתותים ולא בלימוד הנוסחה לחישוב מדד העוצמה . ישנם אתרים רבים באנגלית ,אם אתה מחפש אתרים באנגלית אוכל להמליץ על אתרי לימוד טובים,יש רבים כאלו. בכבוד רב י
אגב אני בונה אתרים מיומן, והוצאתי מהדפים את הפרסומות המהבהבות והקישורים שמפריעים לקרוא בשקט את החומר. אם מישהו מהכותבים בפורום צריך, אני יכול לשלוח לו את הדפים ב-zip.תודה תודה הייתי באתר ויש בו רק שלושה פרקי לימוד. דבר אחד לא הבנתי - מה זאת אומרת: ``רמת התנגדות שנשברת בכיוון מעלה הופכת לרמת תמיכה``? האם זאת אומרת שנקודת השבר של הקו היורד (שהופכת את הקו היורד לקו עולה) היא נקודת התמיכה החדשה? עדיין אינני יודע מהם גלי אטיוד. אשמח גם על אתרים באנגלית.
שלח לי בדוא``ל [email protected]אגב אני בונה אתרים מיומן, והוצאתי מהדפים את הפרסומות המהבהבות והקישורים שמפריעים לקרוא בשקט את החומר. אם מישהו מהכותבים בפורום צריך, אני יכול לשלוח לו את הדפים ב-zip.
לינק לאתר מעולה באנגלית זהו האתר של EQUIS יצרנית התוכנה METASTOCK , ספר הלימוד כולל מושגים רבים בניתוח טכני,בנוסף אתה יכול ללכת לאוניברסיטת תל אביב לספריה של מדעי החברה ,תשתדל להראות כמו סטודנט (כך לא תשלם כסף בכניסה) ,פשוט תחלוף על פני השומר ללא תיק ולבוש בהתאם ,ותוכל לקרוא שם את הספר של MURPHY TECHNICAL ANALYSIS OF THE FUTURES MARKETS ,הספר נמצא ב``שמורים``, זה ספר הבסיס ,נראה לי שאתה יכול לוותר על הפרקים שכוללים את אליוט , בכל אופן אני וויתרתי,כל אחד סופר אחרת ולא נראה לי שתהיה אי פעם הסכמה בנושא. רמת התנגדות אמינה שעמדה במספר מבחנים הופכת לאחר פריצתה כלפי מעלה לרמת תמיכה ,אם הנקודה לא ברורה עדיין אנסה למצוא לך גרף שמדגים את הנקודה (אינני מתחיב מכיוון שיש לי כרגע יותר מידי בעיות במחשב)תודה תודה הייתי באתר ויש בו רק שלושה פרקי לימוד. דבר אחד לא הבנתי - מה זאת אומרת: ``רמת התנגדות שנשברת בכיוון מעלה הופכת לרמת תמיכה``? האם זאת אומרת שנקודת השבר של הקו היורד (שהופכת את הקו היורד לקו עולה) היא נקודת התמיכה החדשה? עדיין אינני יודע מהם גלי אטיוד. אשמח גם על אתרים באנגלית.
לינק נוסף זהו לינק לדף בגיאוסיטיז עם אוסף של קישוריםלינק לאתר מעולה באנגלית זהו האתר של EQUIS יצרנית התוכנה METASTOCK , ספר הלימוד כולל מושגים רבים בניתוח טכני,בנוסף אתה יכול ללכת לאוניברסיטת תל אביב לספריה של מדעי החברה ,תשתדל להראות כמו סטודנט (כך לא תשלם כסף בכניסה) ,פשוט תחלוף על פני השומר ללא תיק ולבוש בהתאם ,ותוכל לקרוא שם את הספר של MURPHY TECHNICAL ANALYSIS OF THE FUTURES MARKETS ,הספר נמצא ב``שמורים``, זה ספר הבסיס ,נראה לי שאתה יכול לוותר על הפרקים שכוללים את אליוט , בכל אופן אני וויתרתי,כל אחד סופר אחרת ולא נראה לי שתהיה אי פעם הסכמה בנושא. רמת התנגדות אמינה שעמדה במספר מבחנים הופכת לאחר פריצתה כלפי מעלה לרמת תמיכה ,אם הנקודה לא ברורה עדיין אנסה למצוא לך גרף שמדגים את הנקודה (אינני מתחיב מכיוון שיש לי כרגע יותר מידי בעיות במחשב)
IQ CHARTS לינק נוסף,לינק נוסף זהו לינק לדף בגיאוסיטיז עם אוסף של קישורים
שני לינקים אחרונים תמצא שם הסברים והדגמות לקווי תמיכה והתנגדות ועוד ...IQ CHARTS לינק נוסף,
הרבה תודה על כל הלינקים (ל``ת)שני לינקים אחרונים תמצא שם הסברים והדגמות לקווי תמיכה והתנגדות ועוד ...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.