כלייזמרים

אני הייתי אתמול

הביטוי "אי אפשר לתאר במילים" זה ביטוי שאני אף פעם לא משתמש בו. כל דבר ניתן לתאור. שקיעה, זריחה, מראה של פרח מלבלב. אבל את מה שהיה אתמול בפסטיבל פשוט אי אפשר לתאר במלים. אז בהמשך אתאר אותו בתמונות...

תיראה את הקהל העצום ../images/Emo45.gif

זה לא ייאמן כמה אנשים מחפשים את מוסיקת הכלייזמרים. ניסיתי לחפש דתיים בין הקהל ובקושי מצאתי. החיפוש למוסיקה הזאת מגיע מתוך הקהל הרחב. אנשים תפסו מקום שעה לפני ההופעה ונשארו במקומותיהם שעות ארוכות, אשכנזים, ספרדים, דרום אמריקאים ומי לא...

אבי83808

New member
נכון

הרבה מהאנשים הם בכלל לא דתיים. אני הייתי לפני כמה שנים וגם ראיתי את אותו מחזה. אני ישנתי בצפת ובבוקר הלכתי לתפילת ר"ח בבית כנסת "בירב" וזו תפילה מ-ד-ה-י-מ-ה של תפילת קרליבך.

הייתי רק בשתי הופעות.

ההופעה של מריו סולן היתה נהדרת. קהל ארגנטינאי גדול תפס מקומות מראש והתענג על כל צליל וצליל. ההופעה שלו היתה של צלילים שמלווים חתונה יהודית, מרגע ההגעה לחופה ועד לסוף הריקודים, כשניתן דגש למוסיקת חתונות מהקהילה שלו. ההופעה השניה היתה של אחד, לא יודע אם אתה מכיר, דוב זילברמן

אגיד לך מה ששמעתי שם מאבא אחד

אבא אחד שהתיישב עם הילדים שלו אצל ההופעה של דוב אמר להם בזו הלשון: "עד עכשיו ראינו כל מיני דברים, עכשיו ניראה את הדבר האמיתי".

BobMarly

New member
אין מה להגיד

הוא גם כנראה צודק. מכל הפסטיבל הזה נשאר איש הרוח הדבר האמיתי וכל השאר ווירטואוזים כאלה ואחרים.

שמחתי לראותך וסוף סוף לשמוע

שמתי עוד תמונות ומילים אצלי בפורום, והרוצה לעיין יעיין שם (פורום טיולים בארץ בוואלה) שבת שלום אלי

למעלה