כלור ואפילפסיה

כלור ואפילפסיה

שלום לכם! יש לי שתי שאלות כשהראשונה תשמע לכם מעט הזויה , האם נוכחות מסיבית וחשיפה לאדי כלור בבריכה יכולים לגרום להתקפים? פשוט לאחרונה אני נמצאת שעות ליד בריכת מים (מתוקף עבודה) ויש לי תחושה שההתקפים שהתפרצו פתאום נבעו מחשיפה מוגברת לאדי הכלור בבריכה. יש לציין שלפני כן לא הייתי חשופה כך אך מאידך גיסא גם לא היו לי התקפים.(יש לציין שאני אחרי שני ניתוחי מוח אך ללא המחלה עד לאחרונה) שאלה שניה מתייחסת לתרופה למיקטל. לאחר ההתקפים נתנו לי דפלפט שלא התאימה לי וכך עברתי ללמיקטל. העניין הוא שאני מותשת , מנומנמת עייפה , אמנם אין לי התקפים משום סוג אך יש לי תחושה של עקצוצים בגוף ועליתי במשקל למרות שלא שיניתי את הרגלי האכילה. האם זה נורמלי? סליחה על הטירחה אבל דווקא בפורום אני מוצאת תשובות מספקות לכן אודה להתייחסותכם.

אני בתור ילדה הייתי מבלה

הרבה בבריכה. והיו לי 3 התקפים בבריכה.. (שניים מהם הובילו אותי לטיפול נמרץ) אם זה בגלל הכלור או לא.. לא יודעת.

mori17

New member
...

בקשר לכלור אין לי מושג בקשר ללמיקטל...העקצוצים הם כמו פריחה? אם כן לכי לנורולוג דחוף! מורי

../images/Emo127.gifבהמשך לתשובתה של מורי

קישור ללמיקטל. לילי תבדקי אם יש כאן משהו שדורש התיחסות מיידית של רופא. תרגישי טוב, דינה.

gal126

New member
למיקטל מענה

למיקטל ידועה כתרופה הגורמת לעלייה במשקל למעשה תוכלי להיכנס לאתר בריאות ולקרוא על התרופה באופן אישי נטלתי את התרופה לפני כעשור ומיד הייתה תגובה די דומה לשלך מה עוד שהייתי אחרי לידת הבן השני . אז עליית המשקל לא כתוצאה מאכילה מוגברת למרות החגים זה רק מהתרופה, והנמנום זה לא עצלנות זה רק מהתרופה למעשה טופאמאקס עושה פעולה הפוכה הוא מוריד במשקל

mori17

New member
חושבת אחרת...

אני לקחתי הרבה שנים כשהייתי ילדה דאפלאט והשמנתי מאוד בגלל התרופה.. החליפו לי תרופה(לא בגלל ההשמנה) ורזיתי מאוד! רזיתי בעיקר אחרי שהתעלפתי(טוב לא לקחתי כדורים
) היום קצת השמנתי(אוכל צבאי =/) קיצר אני לא חושבת שיש קשר בין השמנה לבין התרופה.... מורי

Son Gocu

New member
אני לא מסכים איתך

אני דווקא חושב שיש קשר בין השמנה לבין התרופה. אני לקחתי במשך כמה שנים(4-5) דפאלפט ועליתי מאוד במשקל. ולפני כמה חודשים התחלתי לעבור לטופאמקס, וירדתי במשקל. ככה שיש קשר בין התרופה שלוקחים לבין זה שמשמינים/מרזים. וצריך להיות מודעים לכך.

ענת71

New member
לא לכולם יש אותם תופעות לוואי.

לפני מספר שנים גם אני לקחתי דפאלפט וזה מאד דיכא לי את התאבון וגרם לצמיחת מוגברת של השיער.

ללילי

בתחילת לקיחת הלמיקטל כלומר ב-2 -3 חודשים הראשונים יש עיפות שעוברת. אצלנו לא היתה השמנה, וכמה שאני זוכר השמנה היא לא מתופעות הלמיקטל.

למעלה