כלורופיל

c a t y

New member
כלורופיל

קניתי בקבוק כלורופיל כמה זמן מומלץ לשתות כלורופיל האם עד שהבקבוק נגמר או לפי החשק והתחושה

כלורופיל

אפשר לשתות כלורופיל לפי החשק ואפשר עד שנגמר הבקבוק השאלה היא מה המטרה שלשמה את שותה את הכלורופיל אם זה למטרת ניקוי וחיזוק אז עדיף כמה שיותר את מוזמנת לבקר באתר שלי ולכתוב שאלות בפורום www.d-naturalife.com דפנה נטורופתית

0 אור 0

New member
דפנה יקרה

את מוזמנת , כמו כל המטפלים פה, לענות על השאלות ולנסות לעזור לפונים, מי שיתרשם מתשובותיך הרציניות וירצה לפנות אליך באופן אישי , מוזמן כמובן לעשות זאת, אבל זה לא מקובל ולא הולם את המקום, שבכל תשובה את שולחת אנשים לפורום שלך. אנא הפסיקי עם מנהג זה , תודה.

אחד55

New member
ניקוי רעלים

לא כדאי להגזים ! דמייני שציפור הטילה צואה על רכבך. הצואה התקשתה ואת משפשפת אותה עם חומר ניקוי על מנת להסיר אותה. אם תשפשפי חזק מידי הצואה אמנם תוסר אך את עלולה לגרום נזק לצבע המקורי של הרכב ! בדיעבד, עדיף לא להחנות את הרכב במקום שבו ציפור עלולה ללכלך אותו. ז"א שהדרך הנכונה לניקוי רעלים יעיל היא פשוט לא לצרוך אותם ולאפשר לגוף להתנקות מהם בתהליך איטי ומבוקר.

TheGreatNut

New member
אני גם חושב שלא כדאי להגזים.

אני לא יודע להגיד מה זה מינון מוגזם בנידון, אבל אין שום חומר שאפשר ונכון לצרוך ללא הגבלה. זה נכון אפילו למים. ואפילו לאוויר.

ת מ ר י 6

New member
שימוש בכלורופיל,

נמצא יעיל מאוד לגוף האדם, חשוב לדעת על סמך מה ומתוך איזו מטרה רכשת את הכלורופיל - מה ביקשת להשיג/להביא לעצמך אם מדובר בתכנית ניקוי - הכלורופיל תוסף טוב אך לא מספיק ניתן לשתות את הכלורופיל הן לפי החשק והתחושה ועד תום הבקבוק וגם זה שאחריו שוב - נשאלת השאלה מה מטרת הרכישה והשימוש מלכתכילא... רפואה שלימה,

למעלה