כלום לומר תתחדש...

W u t a n g

New member
איזה גלשן מטורף

אחד הגלשנים היפים שראיתי.. כמה עלתה לך הצביעה? וכמה זמן אתה גולש?

cyb3rmaniak

New member
אדיר!

באמת השאלה היומית היא "כמה זה עלה לך בנאדם? ואיפה עשית?". דרך אגב - זה רק אני, או שהחלק העליון מזכיר טיפה את הסמל של חיל המודיעין?...

Wliran

New member
תודה אנשים

ועשיתי אותו אצל אורן (section surf shop)רחוב אילת 5 ת"א הטלפון שלהם הוא 035100139 וכמה הוא עלה אני לא כל כך יודע אם אני יוכל לומר למה זה מחיר מיוחד... ואני גולש שנה שניה מראשון אם יש פה עם מראשון אני אשמח להיות פרטנר לים כי נמאס לי ללכת לבד... האייסייקיו שלי הוא 339270168(ובבקשה לא לזיין לי תשכל)

b m x

New member
פשששש

איזה גלשן! מתאים לי ציור על הבוגי בענק

תתחדש!!

לא קשור לנושא: המצאתי שיר... ראפ: 1 2 3 4 רוחות הקיץ החמות דרך חלון חדרי חודרות, את הוילון הן מניפות ובי תקווה הן מחדירות. כה שקטות, נעימות אהובות וצלולות. אך אנשים לא מבינים. להעריך אינם יודעים, ויש מאלה כמה סוגים: יש כאלה אנשים שת'אפים הם מרימים, חושבים שהם המרכז וכל השאר לא חשובים. יש ת'סנובים השחקנים- חושבים שהם ראשיים. די! כבר נמאס זאת לראות- זה מגעיל זה מחליא מתנהגים כמו בהמות! הכסף מסובב אתכם כה בקלות איך אתם חיים בכזו צביעות?! אם תעצרו לשניה ותקשיבו מסביבכם, תדעו שלעזעזאל אינכם לבדכם! שונאת את ההתנשאות! זה דוחה! זה צבוע וממש לא יפה! האם אני היחידה שמהצד הכל רואה? אז מה אם איני עשירה או יפה? אז מה אם אין לי כשרון שירה? תדעו אנשים, שזו המילה: התנהגות צריכה להיות בעדיפות ראשונה! אולי ביום מן הימים יבין המין האנושי, שהוא לא המרכז והוא לא הראשי!אולי תבין את זה כבר, שסופך כמו תחילתך: אתה בסך הכל אפר! אבל הגידו לי נכון- הגידו אמת לאנשים: גם אתם חושבים שאתם מיוחדים! לא פחות ולא יותר- מרכז הסביבה והטובים ביותר! ותחשבו על זה לרגע אל תעצרו לפתע! זה נכון! אתם באמת מיוחדים. זהו הטבע של האנשים! יחשוב כל אדם שהוא מיוחד! זה היה זה הווה וזה יהיה לעד! זהו טבעם של בני האדם ונגד זה לא יעזור שום שיר בעולם! אך זכרו דבר אחד לפני שתאף מרימים- אין כאלה שהם יותר טובים! מוקדש לאהובתי, חמדתי וחברתי הטובה! תביטי גם באנשים ולא רק במראה!

DaRזה אני

New member
טעות מרה בפיך...

אני לא חושב שאני מגניב.... והAK היחידי שאני מכיר זה במחשב...

וכי מה זה AK במחשב?

באנגלית- AKA זה אומר: זאת אומרת. או: הידוע בכינויו... או אנאערף... אני לא פאקינג מילון, אני לא יודעת להסביר את זה!

למעלה