כלום לא עוזר

חור בלב

New member
כלום לא עוזר../images/Emo14.gif

אז ככה אחרי שכל היום אני בוכה החלטתי לשתף אותכם דיברתי כבר על הבעיות שיש לי עם בעלי ניסנו לדבר ממש ברוגע (כמובן עם הרבה מתח באוויר) והחלטנו שאנחנו הולכים מחר לרבנות, כואב לי אני שבורה ואני יודעת שאין דרך חזרה כ"כ התרחקנו בזמן האחרון וזה לא מה שהיה פעם. אמרתי לו אין לי כבר כוחות אין לי אתה לא רואה שאני לא שואלת מה קרה? למה אתה עצוב? תשתף אותי! אני לא שואלת כי אין לי כוח לכלום אני צריכה כרגע שמישהו יעזור לי אני לא יכולה לעזור לך אני שבורה נפשית, הנפש שלי חלשה כרגע יותר מתמיד, אז אני לא שאלתי אותו והוא לא שאל אותי וככה נוצר מתח ביננו וריחוק שאי אפשר להחזיר אחורה (כמובן שהמתח נוצר עוד הרבה לפני) מקווה להחזיק מעמד מחר אני ישתדל לשתף.

יקירתי,

אם טרם עשית את המעשה, אניממליצה לך בחום להשהות את הפעולה. לא נראה לי שאת במצב לקבל החלטות חיים כרגע. את צריכה קודם על לטפל בעצמך, לייצב את עצמך, ורק אח"כ לקבל החלטות שישפיעו על חייך. וגם אם החלת את התהליך ברבנות, לקוח מספיק זמן עד שהוא מתממש, ואפשר להפסיק אותו. שלחתי לך מסר עם הפניה ליועצת, ואני מפצירה בך לשוחח איתה לפחות פעם אחת לפני שאת ממשיכה הלאה בתהליך. מחזקת אותך

Darkmatter

New member
היי מותק...

אני מסכימה עם סקאלי. אולי תשהי קצת את ההחלטה? אני באמת חושבת שזה לא הזמן המתאים לקבל החלטות כאלו ושאת צריכה לטפל קודם בעצמך... מה את אומרת? קבלי
ענקי!!!!!!

עודליל

New member
הי' ממליצה לך לחכות עוד קצת

אמא שלי תמיד היתה אומרת קל לפרק אבל קשה מאוד לחבר וזה מאוד נכון. תמיד תוכלי ללכת לרבנות ולשבור את הכלים, אבל לפני כן חשוב שתנסי קודם דרכים אחרות. גם אם התרחקתם אחד מהשני זה לא סוף העולם אתם יכולים עוד למצוא את הדרך להתקרב מחדש. ושוב כמו שכבר כתבו לך ממה שאני קוראת את ממש לא נשמעת במצב לקבל כאלה החלטות הרות גורל. ואם את רוצה להתרחק קצת ולחשוב את בהחלט מוזמנת לבוא אלי.

למעלה