כלוב

danilama1

New member
כלוב

אני רוצה בבקשה תמונות של כלובים יפים של חמוסים כי אני רוצה לבנות לחמוסים שלי אחד גדול

Sweet Fantasy

New member
לפני זה

אפשר קצת פרטים על החמוסים? בני כמה? זכרים נקבות זכר ונקבה?

danilama1

New member
חמוסים

אחד זכר בן 5 חודשים גוזלס ואחת בת 4 חודשים ספידי

danilama1

New member
ספידי וגונזלס

לא הם לא אחים אני רוצה לזווג אותם וספידי בחודש רישון !!!!!!

Sweet Fantasy

New member
לא נראה לי

1. היא בת 4 חודשים והיא עדיין לא הגיע לבגרות מינית 2. ההריון אצל חמוסות הוא רק חודש וקצת ככה שלא נראה לי שיש דבר כזה חודש ראשון. 3. אתם בכלל מבינים בהריון של חמוסים שהחלטתם לזווג בינהם? אתם מודעים לסכנות שכרוחות בהריון? מודעים לכך שהחמוסה עלולה למות ושהיא עלולה למות אחרי הלידה ואז תצטרכו להאכיל את הגורים לבד.? אתם יודעים מה התנאים להם חמוסה זקוקה בהריון ואחרי הריון? אני ממליצה לעקר ולסרס ולא להכנס לעניין ההריון!

Twinsen2005

New member
חחחחחחח מה נסגר...

חחחחחחחחחחחחח מה זה אמור להביע? תקשיב חמוד, מי שלא תיהיה, הייתי ממליץ שתשתמש בכפתורים פה למעלה, יש "מאמרים" ו-"גלריות"... וכל מיני עמודים אחרים בהם תוכל ללמוד על חמוסים ואולי להבין איזה סיכונים קיימים בזיווג וכו.. איך אתה יודע שהם לא אחים? דבר שני, מאיך שהם נראים בתמונות, הם לא חמוסים בני ארבע וחמש חודשים, הם מאוד גדולים לדעתי... החמוסה שלי בת שלושה חודשים ואם זה יהיה הגודל שלה בחודש הבא אז אני מוסר אותה עכשיו חחחח... קיצר, בוא תתן לנו עוד קצת מידע, כדי שנוכל לעזור לך יותר...

danilama1

New member
חמוסים

אני צריך מאוד אזרה יש לי שני חמוסים אני רוצה לזבג אותם הם ביחד ואני חושב שהיא בעריון כי היא מאוד שמנה והבטן נפוחה מאוד מה עוד אתה רוצה לשאול ?????

Sweet Fantasy

New member
הנה עוד דוגמא

למישהו שמכר תחמוסים שלו ולא בדק לאן הם הולכים אלה בדיוק בתוצאות

Sweet Fantasy

New member
כלום

אם היא באמת בהריון זה אומר שהיא לפחות בת 6-8 חודשים (וגם הזכר) תקרא את זה - ריבוי חמוסים וגם פה ואני ממליצה ללכת לוטרינר שיבדוק אותה אם היא באמת בהריון ויטפל בה בהתאם ואם היא כן, אני ממליצה לעקר אפילו תוך כדי ההריון, אני לא חושבת עם כל הכבוד, שתוכל לטפל בגורים את חדש בכל העניין הזה ולא בדיוק "מבין גדול".

Twinsen2005

New member
איש...

אתה בבעיה רצינית מאוד אם החמוסה שלך בהריון! אני בן 21 עם חמוסה אחת (לא שתיים!) ואני בעצמי לא בטוח אם אני מסוגל לתת לה להרות! מה שאני מציע הוא שמחר על הבוקר, דבר ראשון, תלך לוטרינר ותתיעץ איתו על הנושא כששניהם איתך! מיכל פה תספק לך את הוטרינרים המומלצים כי אני לא כל כך זוכר איפה משיגים (שלי נמצאת בנתניה אם אתה מעוניין אבל היא לא מספיק מומחית בנושא ולכן אני ממליץ שתחכה לתגובה של מיכל). תבקש מהוטרינר שיעזור לך ויסביר לך, אני רואה שאתה מתקשה לתקשר פה עם הכתיבה קצת אז זה צריך להיות מספיק.

למעלה