כלוב אוגרים.

סלוניק

New member
כלוב אוגרים.

כמה שווה להשקיע בכלוב אוגרים? ראיתי מחירים שמגיעים עד 200 שקל, אבל כמה לדעתכם ראוי להוציא על כלוב?

Sweet Fantasy

New member
זה כבר תלוי בך

כלוב גדול ויקר בדר'כ מגיע מאובזר במלא משחקים והוא ממש גדול , הוא מציע לאוגר הרבה דברים ומבטיח של איהיה לו משעמם, מצד שני לאנשים עם זמן פנוי שיכולים להוציא את האוגר הרבה ולשחק איתו, לדעתי אין צורך להשקיע כ"כ הרבה, כלוב בגודל המינמלי + משחקים מעניינים יעשה את העבודה, לדעתי, קצת יותר מהכלוב המשעמם שמגיע רק עם הגלגל והבית אבל פחות מהכלוב הענקיים עם המלאן מלאן מחילות ומשחקים (למרות שמי שיכול להרשות לעצמו, זה נהדר)

fasterNY

New member
זה באמת משתנה...

הכלוב הראשון שלנו עלה איזה 120 שקל... הוא היה דיי בסדר... והיו לו כל מיני צינורות שיוצאים ממנו ונכנסים חזרה במקום אחר. הכלוב שיש לנו היום... זה כבר נושא אחר... אני חושב שהוא עולה היום, עם כל התוספות הבסיסיות... משהו כמו 800 שקל... זה כלוב שנקרא IMAC FANTASY, שאפשר להוסיף לו קומות... היום יש לנו 3 וחצי קומות לכלוב. פשוט עם הזמן התווספו גורים... וגם הם היו צריכים מקום... אז התרחבנו :) אבל אפשר לקנות את הכלוב הבסיסי של זה בסביבות 200 שקל אני חושב. הוא מגיע עם קומה אחת וקומת גג, כאשר יש צינור שמחבר בין שתי הקומות. הכלוב גם מגיע עם גלגל. אם בא לך להשקיע בכל מיני כלובים מוזרים שנראים מעניין בשבילך, אבל אני לא יודע כמה הם נוחים לאוגר עצמו, יש את כל השכלולים של FERPLAST או FURPLAST, אני לא זוכר מה השם המדוייק שלהם. הם מציעים "מעבדה", "חדר כושר" ועוד כל מיני דברים שכאלו... שמתחברים לכלוב המרכזי, אני משער שכלוב שכזה עולה יותר מ200 שקל. רן

chuchi46

New member
WOW לא ידעתי שיש כאלה כלובים

לאוגרת שלי חשבתי שדאגת הכי טוב שיכולתי.. כנראה שזה לא היה ככה. בכל מיקרה- היה לי כלוב שעלה כמעט 300 שקל ניראה לי משהו כמו חצי מטר על 30 ס"מ, וגם גלגל, כלי אוכל, כלי שתייה ובית. אחר כך עוד קניתי לה בית קומות מפואר (שהיא לא אהבה) ומחילות שבהן היא לא השתמשה... אבל- הכלוב הזה בהחלט הספיק לה לכל הצרכים, ואחר כך הוא גם הספיק יופי לשני אוגרים אחרים. אני חושבת שכלוב כזה מספיק רק לשני אוגרים, אבל מה שבטוח- הוא היה בסדר גמור.

fasterNY

New member
הכלוב שלנו...

הוא 80 ס"מ גובה... 55 ס"מ רוחב... ו35 ס"מ עומק... כאשר כל קומה היא סביבות 20 ס"מ גובה... והקומה העליונה, מרכיבה להם בית בפינה, כאשר היא מתחברת עם הגג. בכל קומה יש להם אוכל ומים... יש גלגל... ויש צעצוע כלשהו... כמובן שיש להם גם אבן גיר... וחטיפים :)

gesus

New member
למה שלא תנסה לבנות כלוב?

אני ביומיים האחרונים בונה כלוב שחוץ מזה שזה כיף לא נורמלי, אתה גם יכול לבנות לו כל מיני תוספות ושדרוגים כשתגדיל את הלהקה.

מעייניT

New member
על הכלוב שהיה לי הוצאתי 140 ש"ח

היו לו שלוש קומות בנוסף לקרקע היו לו 2 גלגלים ו3 בתים

fasterNY

New member
נראה ממש צפוף...

לא? כמה אוגרים יש לך שם בפנים? ספרתי איזה 5 לפחות... ויש להם רק גלגל אחד? אין לך מריבות עם כל הצפיפות הזו?

הכלוב שלי הוא סטנדרטי

זא בית גלגל ואני הוספתי מינהרה ושמתי גם כדור בהתאם לאפשרויותי הכלכליות אבל מקווה בעתיד בהחלט לשדרג ולהוסיף לאוגרת פעילויות. שלכם חנה גונן

fasterNY

New member
בהודעה את רושמת אוגרת...

אבל לפי התמונה... אני הצלחתי לספור 6 אוגרים גלויים בתוך הכלוב... ונראה כאילו יש עוד בתוך הבית... כמה אוגרים את מחזיקה בתוך הכלוב הזה? רן

fasterNY

New member
אופפס, מתנצל... ../images/Emo24.gif

ועדיין השאלה שלי לבעלת התמונה נשארת...

מעייניT

New member
האמת...

החזקתי 13 לא היו מריבות והיה להם כייף לישון זה על זה ליד היה כלוב קטן עם שלושה האבא ילד וילדה האמא רבה איתם אז העברתי אותם כדי שיהיה לה נוח אז סה"כ בכלוב הגדול היו 10 לדעתי לא היה צפוף אחרת הייתי קונה כלוב אחר

למעלה