כלה שלי

cha ching

New member
טוב, תני לי לתת לך קצת מושגים

על אמנותי/לא אמנותי.. השתיים הראשונות- הן האמנותיות יותר.. זה צילם שבכלל לא מתאים לתיעוד איפור... הוא לא מראה את הצבעים בצורה יפה ולא מחמיא לאיפור- אלא יותר לאישה. הצילום ה"אמנותי" שקראת לו,- זה השלישי- הוא הטוב מבין כולם חוץ מהתאורה הלא מתאימה. אבל לפחות הוא מראה את הפנים המאופרות בצורה שהוא צריך ומציג את האיפור ככה שנוכל לראות ולהתרשם. כמו ציחלום במגזיני אופנה. כפיש?!?!!

אני לא מבינה אותך בכללל

איך הוא יכול להיות יפה ומצד שני משעמם , חסר זוהר ולא אפנתי?? אתה סותר את עצמך...

little bony

New member
אני אסביר...

האיפור מרוח יפה.. סה"כ הצבעים משעממים זה לא דעתי כמובן..

cha ching

New member
לא לא... נראה לי שהוא התכוון למשו א

חר לגמרי.. הוא התכוון שהאיפור מחמיא, קלאסי כזה... אבל פשוט ולא זוהר, לא אופנתי, הוא לא מאיר את הפנים בצורה יוצאת דופן, הוא לא יוצא מן הכלל, הוא לא עושה את זה....

vashla

New member
אבל היא כלה, היא לא באה להראות את

כל צבעי הקשת מרוחים על העיניים שלה! זאת כלה נורמלית, מעודנת מאוד,קלאסית...אהבתי!

che55

New member
זה תלוי בסגנון הכלה, אם היא עדינה

היא לא תרצה נצנצים וצבעים בוהקים..... אולי זה נראה משעמם וחסר ברק, אבל התאים לאופי הכלה והארוע. אני אישית, מעדיפה את הסגנון הזה, גם בתור כלה ביקשתי איפור עדין ושקט..... עבודה יפה מאוד לדעתי

אוקיי

אני מניח שעוד קיימות הרבה כלות עם טעם מזעזע באיפור.. בכל אופן האיפור עשוי טוב, אין פה שום סתירה.. המריחות יפות, הכל סימטרי והרמוני אבל זה איפור שמתאים אולי לאמא של הכלה ולא לכלה עצמה.

חברים יקרים

חשוב לי להסביר דבר אחד: הטכניקות-באיפור כלה אומרות על המאפר מה שאומרות- אם הוא עובד מדוייק, נקי, או מלוכלך ולא מדוייק , אבל שוב- אלו רק הטכניקות. לעומת זאת, הצבעים- זו בחירה של הכלה, ורק שלה. ועוז- אני מקבלת את דעתך שהצבעים מיושנים אבל זו היא שמשלמת לי כסף רב , וקובעת איתי בנסיון בדיוק איזה צבעים היא רוצה. ביום הזה- היא הבוס. הטענה שלך ושל מריצה שממהרת להצטרף לכל מי שמתנגד לי אינה במקום ,לא בגלל שיש לי בעיה לקבל אותה- ההיפך. אם זה היה איפור בסגנון חופשי והייתי מביאה עבודה עם צבעים כאלה- אז אתה צודק במאה אחוז. אבל שוב- הבחורה הזו חלמה כל חייה להתחתן בגוונים כתומים ושכרה את שירותי על מנת להגשים את החלום הזה- מה לעשות עכשיו- להפוך לה את כל האיפור ולהפסיד עבודה, קליינטית וממליצה בעתיד?? אני לא חושבת. אגב, כשהייתי צעירה יותר, הייתי כמוך, מנסה "לחנך" את כל העולם להתאפר בקו חדשני וסופר מודרני עד שהתבגרתי (לא בגיל אלא יותר במנטליות) והבנתי שאם אתה רוצה להיות אומן, זו זכותך אבל הסיכוי שתרוויח כסף הוא הרבה יותר קטן (הסיכוי קיים אבל מזערי) לעומת האופציה להיות קשוב לצרכים של לקוחותיך, ןלהרוחי לקוחות מרוצים. כי לקוחות מרוצים הם לקוחות ממליצים ולקוחות חוזרים, ומה שאני אומרת לך עכשיו בדוק מנסיוני האישי. כשלמדתי שיווק באוניברסיטה נוכחתי דעת שאחד העקרונות הבסיסיים במכירה (גם למכור את עצמך זה נחשב) זה להקשיב לקוח- ואז באמת סגרתי מעגל וידעתי שצדקתי.

אבל כנסי

אני חושבת שלא הבלטת בה את התווים היפים ולכן זה לא יצא כל כך יפה ולדעתי זה איפור מאוד פשוט.. אני מקווה שאת לא נעלבת מזה..

וחוצמיזה....

למה את מזלזלת בידע שלו?! את לא יכולה להגיד לו שאין ל ניסיון ושהוא צריך להיתבגר כדי לחנך איך לאפר. לא צריך להיתבגר בישביל זה כל אחד והקו שלו.

RReuTT

New member
אורית, סך הכל, האיפור עשוי ממש טוב.

זה שהטעם שלה הוא המזעזע אז זאת כבר לא הבעיה שלך אלא שלה
גם אני לא אוהבת את הצבעים והסגנונות האלה באיפור, ובטח שלא לכלה, לדעתי כלה צריכה להיות הרבה יותר זוהרת ומושכת תשומת לב בחתונה שלה. אבל זאת הבחירה שלה, שיבושם לה

אורית, לא התנגדתי לך, להפך

את מאוד מיקצועית, ויש לך ידע\ניסיון יותר ממה שלי יש. ואני מבין את הבחירות המיקצועיות וכמו שכבר אמרתי לך האיפור אכן עשוי טוב. לא דיברתי איתך על גחמותיה של הכלה אלא על העבודה עצמה שהיא ללא ספק עשויה טוב, רק שמבחינתי האיפור לא מספיק זוהר.

למעלה