כלה מבקשת עזרה

כלה מבקשת עזרה

טוב אז אנחנו מתחתנים עוד חודש ימים, ולמרות שבשנים האחרונות לא עסקתי בעבודות יצירה החלטתי לעשות מתנות לאורחים פרי עמלי, לאחר שוטטות של מספר ימים בפורום הנפלא הזה עלו לי שני רעיונות: 1, חמסה קטנה מעץ צבועה עם ציורים \איורים\הדבקות, עליה ברכת הבית 2. מגנט של פרח שעל כל אחד מעלי הכותרת רשומים המילים: אהבה, אושר, בריאות... ועליו מחובר נניח חוט דיג עם איזשהיא אבן\חרוז כעת אני מבקשת את עזרתכן, מי שיש לה משהו דומה ויוכלה להוסיף תמונה והסבר קצר לגבי איך מכינים תודה

t o b i

New member
לדעתי../images/Emo26.gif

ברכת הבית יכול לצאת לך עסק מסובך/יקר/שניהם קרוב לודאי יש לנו פה גלריה של חמסות, רובן גדולות ומושקעות אבל בטוח יהיה שם בסיס לרעיון או איורים/צבעים וכדומה. אם את בעניין של הדבקת מפיות על החמסות- ממליצה לך לירכוש חבילות גדולות של מפיות עם המון איורים קטנים וכך על החמסות הקטנות תוכלי להדביק הרבה תמונות קטנות מגוונות זו מזו. לטכניקת צביעה אני ממליצה לך על ספוג - מהיר יותר ונותן רקע מיוחד (אם תשלבי למשל 2 צבעים. כל טכניקות העבודה נמצאות במאמרים שלנו, תעשי שם סיבוב ותלמדי למשל הדבקת מפיות

t o b i

New member
ואיך שכחתי לאחל לך מזל טוב...

מזל טוב

מאמר יציקת אבן

מאמר שמסביר אך להכין מסגרת/קערה, באותה השיטה תוכלי להכין חמסות קטנות, או אפילו מסגרות קטנות עם תמונה שלכם.

שויו

New member
קודם כל מזל טוב!!!

אתמול בדיוק ראיתי כזה דבר אצל אחותי. חברים שלהם נתנו לכל המשתתפים מגנט - פרח קטן אני חושבת מגבס צבוע ואליו כתוב תודה ושמות בני הזוג הטרי. את יכולה לקנות חמסות קטנות מעץ, לצבוע אותן בצבע אקרילי, לצייר, להדביק מפית או דקאל ולכתוב משהו ביד או בלטרסט.מאלורה מדביקים מגנט קטן וזהו. זה לא צריך לעלות הרבה ויחסית קל לעשיה. ההצלחה ומזל טוב

תודה על העצות

אני רוצה לקנות חמסות מעץ, קטנות ולצבוע ואולי להדביק את ברכת הבית או סתם לציר על זה משהו אטרקטיבי, עם מגנט מאחורה אולי או לתליה על הקיר למישהו יש אולי תמונות של יצירות דומות שאני אקבל רעיונות?

../images/Emo91.gif דרקונית לבנה, מה דעתך על

כזו מתנה לאורחים?? החמסות מעץ נקנו בחנות אומנות במחיר של 3 ש"ח אחד. את יכולה לצבוע ולהדביק חלקי מפיות ובשקע שבאמצע החמסה את יכולה להדביק: 1. תמונה שלך ושל בן זוגך.... 2. להדביק ברכת הבית.... 3. לרשום בשקע את שמך ושם בח"ל, .... ו-....מתחתנים ומאחורי החמסה לרשום את תאריך החתונה. מקווה שעזרתי ומאחלת לכם
מלי

ניצנץ1

New member
זה יצא לה יקר, למרות שזה מקסים!

יש חמסות עץ קטנות בשקל וחצי גג. יש חבילות ענקיות של מדבקות בחנויות של 2 שקל- מלאכים, פרחים, פיות.. קצת צבע, מדבקה אחת, חתיכת מגנט מסחרי חתוך.. עלות של שני ש"ח למגנט.. את התאריך ושמות אפשר לכתוב בצד האחרוי. אני, לדוגמה לא אשים על המקרר מגנט עם תמונות של בני זוג שהייתי בחתונה שלהם, אלא אם כן אלה בני משפחתי הקרובים ביותר ויקרים לי. מדבקת ברכת הבית הכי קטנה- גם תעלה לה כמעט שקל למדבקה, ולהדפיס על מפיות לבד, לגזור ולהדביק- המון עבודה.. לכי על מדבקות.. הכי פשוט, הכי נוצץ..

מלינקה...מה זו השרשרת שמחברת....

את החמסה ולטבעת עצמה?? האם קנית כך את מחזיק המפתחות או שזה מבית היוצר של עצמך??? זה כל כך יפה.

../images/Emo124.gif אתינקה.....את המחזיק

מפתחות קניתי בחנות סיפרי ואכן זה מה שמשך את תשומת ליבי. מלי

גל גלגל

New member
יש לי רעיון - אולי משהו יעזור לשדרג

בחניות יצירה מוכרים פרחים צבעוניים מוכנים מסול (מעין ספוג דק מאוד). אפשר לכתוב על זה בעזרת טוליפ או כל טוש "בולט". אח"כ אפשר להדביק מגנט מאחור בעזרת דבק (לא חייבים לקנות מגנטים אפשר להשתמש באלה שמקבלים בכל מיני מקומות (פיצה אינסטלטור וכו'...)
בחניות הכל ב$ מוכרים אבי זכוכית צבעוניות שטוחות - בעזרת טוש לשקפים ניתן לרשום "תודה" או כל דבר אחר. מקווה שעזרתי.

למעלה