כלה חדשה

• פותח הנושא ram9
  • פורסם בתאריך

ram9

New member
כלה חדשה ../images/Emo67.gif

אהלן, אז נכון יש לי אותה כבר קרוב לשולשה שבועות, אבל רק היום קיבלתי אותה בעצם סופית, לאחר הרצה היום היא קיבלה את הטיפול המפנק הראשון שלה ואני מרוצה עד הגג. אז ככה קורס אצל גידי פרדר שלב א' - יש מיגונים מלא - יש אופנוע סופר מוטו - יש בקיצור לא מתחרט לרגע, אני נהנה בכל רגע עם האופנוע פשוט כיף לי לרכב עליו.

ןRע

New member
נפלה פה טעות.

חבר'ה המשתמש ram9, שייך לאחי כפי שניתן לראות שיום חמישי משתחרר מהצבא דרך אגב. אין פה שום כוונה לכפילות משתמשים פשוט הוא היה מחובר ולא שמתי לב, מצטער על הטעות, ערן.

dbug

New member
מישהו יכול להסביר לי למה תמיד

ש "הצעירים" מדברים על אופנועים ( ובמיוחד על DT ) זה בלשון נקבה? ע"ע :"כמה סוגרת "?

45degrees

New member
דוקי - אופנוע זה זכר

מכונית זה נקבה אופנוע זה "כלי" מכונית זה "קופסא" אופנוע זה "גרזן" מכונית זה "פצצה" מזהה את התבנית?

mawashi

New member
אם בדקדוק עסקינן אז זה = זו כשהכוונ

כשהכוונה לנקבה

ןRע

New member
אחח... ייאוש.

זה כל כך מתסכל יודעים מה, גם אחרי שאתה מנסה ללמוד פה מאחרים ולומד להשקיע גם אם אין לך את היכולת (ותאמינו לי שהכל בא ממני, גרוש לא מההורים) ובכל זאת לזכות במין זילזול שכזה. גם אחרי שאתה לא מוכן להתפשר וקונה ציוד מגן מלא כי החבר'ה המבוגרים ממך אפילו אם זה רק ביום אומרים לך כדי שלא תצטרך ללמוד מטעויות ואפילו הלכתי לקורס נהיגה מתקדמת, כי בכל זאת תמיד אמרו לי שבגיל 16 לא יודעים לרכב" אז נכון, הלכתי לא חסכתי הלכתי לקורס איך שהיה את הרישיון! אבל בכל זאת, תמיד יש את הזילזול הזה. כנראה אתם נהנים מזה, למרות שזה מייאש, אני לפחות התאכזבתי, במקום לשמשמש דוגמה ולתת יד לדברים כמו מיגון מגיל 16 והחדרת הרכיבה הנכונה כבר מגיל צעיר ישר ללכת ולפזר זילזול, לטעמי לא פייר. שיהיה לך יום טוב, ערן.

Dr XR

New member
../images/Emo24.gif עזוב, קח בקלות...

פה בפורום סופרמוטו אוהבים להסתלבט... קח בקלות ותמשיך להנות מהאופנוע ולכתוב בפורום. הייתי נותן לך אייקון של
, אבל נראה לי שאסור... אז עד שיהיה מותר, קבל
.

ןRע

New member
עזבתי...

צודק אביעד, אולי זה נראה כאיל לקחתי את זה קשה אבל ממש לא, אני פשוט לא אוהב זילזול, רציתי להראות אולי איך זה נראה מהצד השני של "הצעירים" (אם יש כאלה ממגונים) ובכל זאת אני ימשיך ללמוד מהמבוגרים ממני ולקחת מכל אדם את הפיסת מידע שתעזור לי להתקדם בחיי המוטורים, כי זה כייף לי, אני אוהב את זה. על הדרך, מתי אפשר לבוא להתאמן ב"הום-רייסינג" ומה העלות. אשמח לפגוש שם קצת אנשים, אולי אפילו ללמוד עוד דבר או שניים.

Dr XR

New member
../images/Emo45.gif תבוא לרכב במסלול

בד"כ ימי שישי או שבת יש אימונים. עקוב אחר ההודעות כאן בפורום. בד"כ אנחנו מודיעים לפני אימון.

הרושמת

New member
איפה חוש ההומור שלך?

ככה זה פה, דיבורי זבל כל היום מה לעשות?! כל הכבוד על הרצון וההשקעה, המיגון ושלב א' העיקר תיסע בזהירות ותתאמן הרבה

45degrees

New member
ערן - אתה נעלב לפני הזמן! אף אחד לא

זילזל, בסה"כ הופגן קצת הומור. אם תקרא כאן שרשורים אחדים - אתה תראה שההומור הזה מופעל באופן כזה או אחר נגד כולם כל הזמן
. אין מה להיעלב מזה. לגבי האופנוע - תתחדש גבר גבר. אתה בא למירוץ? אם יהיה הרבה בוץ - 50 סמ"ק יוכל לעשות בית ספר לחלק מהרוכבים בקטגורית המתחילים. אחלה בילוי שבת!

dbug

New member
../images/Emo3.gif תקשיב טוב לא הייתה שום כוונה

לזלזל חס וחלילה או לנסות לצחוק על מישהו,הכל ברוח טובה ואם נפגעת אז אני מצטער זו ממש לא הייתה הכוונה, נהפוך הוא אני חושב שכולם פה יסכימו שהכי טוב להתחיל בגיל צעיר ובדרך שלך עם נכונות ללמוד,להתמגן,להתמקצע ותמיד שמחים לקבל פה חברה חדשים זה אינטרס של כולנו שיהיו כמה שיותר רוכבים ובאמת לא משנה הגיל ואם מה אתה רוכב.אז עוד פעם אם נפגעת קבל את התנצלותי הכל היה בהומור.

למעלה