כלב שמקיא

כלב שמקיא

יש לי פקינז בן 4 חודשיים עד אתמול כל פעם שמישהו בבית אוכל משהו הוא בוכה שהוא רוצה גם ממש בוכה אז נתנו לו אבל הוא התחיל להחרים את האוכל שלו והפסיק לאכול אותו לגמרי אז נגמר אוכל של בני אדם אבל מאתמול הוא מקיא ומקיא אוכל ערימות של אוכל היום נתתי לו בידיים תאוכל שלו והוא הסכים לאכול קצת ועכשיו לפני שעה הוא הקיא עוד פעם יכול להיות שזה עדיין מהאוכל של אתמול? יש סיבה לדאגה לקחת אותו לווטרינר? ד"א העצות בקשר לקקי ופיפי עזרו מאוד הוא כבר לא עושה בבית תוד רבה

drora121

New member
בהחלט לגשת לוטרינר ובהקדם האפשרי

יתכן והכלב מלא בתולעים (צריך לבדוק אם יש לו פרעושים) והוא מקיא כי כשיש הרבה מאוד תולעים הן גורמות להקאות. יתכן והכלב אלרגי למזון הספציפי שקנית לו. יתכן והוא נדבק בשעלת ותוך כדי שיעול הוא מקיא ואם זה קרוב לזמן הארוחה אז הוא מקיא את מה שהוא אכל. יש כל כך הרבה סיבות שיכולות להיות לכלב ולגרום לו להקיא, שפשוט צריך לגשת לוטרינר ולאבחן את הסיבה.

כן יש לו כינים אני לא יודעת אם זה פרעושים

שחורים כאלה קטנים קניתי לו תרסיס אבל זה לא עוזר אני מוציאה לו בידיים כל פעם שאני רואה זה מזה? ואיזה תולעים ? תולעת הפארק זה שהורג תכלבים? יש אוכל טוב שאתם ממליצים.?שלו זה פרו משהו

zooom360

New member
מה פתאום חירום...

הוטרינר יגיד לך לעשות לו צום ואז לתת אורז עם עוף ככה תמיד עושים ואם זה ממשיך הרבה זמן הולכים לוטרינר, או אם יש דם בקיק או בבצואה.

drora121

New member
את בהחלט יכולה להמתין לבוקר../images/Emo13.gif

אבל בבוקר תלכי. תבדקי איזה כדורים הוא נתן לך. אם זה וורמוקס, תבקשי שיחליף לדרונטל פלוס. פרעושים גורמים להתפתחות תולעים אצל כלבים ואם הכלב שלך לא מטופל כנגד פרעושים, אז כל פעם את תתני תרופה והפרעושים ידאגו להחזיר לך בחזרה את התולעים למערכת העיכול של הכלב. אם התרסיס שבידך אינו עוזר, תרחצי אותו היטב עם שמפו שיש לו חומרי הדברה נגד מזיקים לכלבים, אחר כך תגשי אל הוטרינר, קני את הכדורים שאת צריכה וגם אמפולות שנקראות אדוונטיקס - גם נגד פרעושים וגם נגד קרציות. בהצלחה,

zooom360

New member
תקני אמפולות של אדוונטיקס או אדוונטיג'

אדוונטיקס=נגד קרציות ופרעוששים אדוונטיג' רק נגד פרעושים

zooom360

New member
אהלן

בשום פנים ואופן לא לתת לו אוכל כשאתם אוכלים. עכשיו הוא הבין שהוא יקבל ממכם אוכל אז הוא אומר "אם אני מקבל את האוכל שלכם למה שאני אוכל את האוכל הזה?".... כל מה שתאכלו הוא ירצה. לשים לו את הצלחת עם האוכל למשך 20 דק', לא אוכל? לקחת ולהחזיר לאחר 3 שעות. זה יעבור לו. בקשר להקאות, לעשות לו צום עכשיו יום שלם רק עם מים ואחר כך לבשל לו אורז עם חזה עוף (עוף לא שמן, נראה לי אני לא כל כך זוכרת) ולתת לו ואז לראות אם הוא משתפר. הקאות זה לא דבר נדיר אצל כלבים אבל אם הם מקיאים צריך לפקח.

למעלה