כלב קטן ...

janiv

New member
כלב קטן ...

אני מעוניין לקנות לחברה שלי כלב, ואינני מבין בסוגי הכלבים. ע"פ המידע שהצלחתי לדלות על סוג הכלב הדרוש: הכלב צריך להיות קטן (ולהישאר קטן) בגודלו, צבע עדיף - לבן, שינשיר כמה שפחות שערות, ושלא ינגוס בספות שהיא לא בבית. אם בכלל יש סוג כלב כזה, אני אשמח על כל מידע שהוא + תמונות, תודה רבה מראש.

be_roo

New member
לא ממש קיים כזה כלב

והממלצה שלי, לא לקנות כלב לאדם מבלי להתייעץ איתו קודם ולוודא שהוא באמת רוצה ומוסגל להחזיק כלב. כאשר לוקחים גור, וגם כלב בוגר, צריך להתכונן למידה מסויימת של נזקים בבית (לא כל כלב לועס רהיטים, אבל יש תאונות של פיפי, יש הקאות וכו'), יש נשירה, והכלב לא חולץ נעליים בכניסה כך שמי שרגיל לבית מבריק שלא יקח. יש הוצאות שוטפות של אוכל וחיסונים ויש הוצאות לא צפויות של מחלות שיכולות להיות גבוהות למדי (אנחנו רגילים שהכל חינם דרך קופת חולים ולא יודעים שבדיקת דם עולה מאות שקלים). צריך להשקיע זמן לטיולים ופעילות גופנית וסתם תשומת לב. לכן חייבים לחשוב טוב, ללמוד מה בדיוק זה דורש והאם יש את האפשרות ורצון לגדל כלב באופן כללי, ורק אז לחפש את זה עם התכונות הקטנות שמבדילות אותו מעט מכלבים אחרים והופך אותו למתאים יותר בשבילך.

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif כמו אצלי....../images/Emo9.gif

שנאוצר ננסי: הוא יחסית קטן, מאוד חכם, וחוץ מהצעצועים שלו הוא לא לועס כלום [אצלנו לפחות] חוץ מזה שהוא יפיפההההה

bilbolim

New member
יש לי שני כלבים ואף אחד מהם לא לועס

ספות ועוד לא נתקלתי בכלב שלועס ספות למרות שבטוח יש כזה.

dogma12

New member
כלב מומלץ

שלום יתכן ומתאים לך שפיץ יפני הוא גם קטן גם לבן והוא לא מנשיר שערות. לגבי ספות זה עניין של חינוך ולא גזע. אני ממליץ לך להיכנס למסגרת של חינוך גורים וכך תמנע צרות מהתחלה. סוגים מתאימים נוספים:תחש,פאג,פינצר. יתכן ופאג יהיה אידאלי כי הם מאוד חמודים וקטנים. בהצלחה

ניל´´י

New member
ווסטי!!!!

הוא קטן, לבן ואינו נושר!!! כלב קטן עם אופי גדול!!! עד כמה שאני יודעת שפיץ יפני כן נושר פעמיים בשנה. התמונה באדיבות "פטנט".

janiv

New member
אתר עם תמונות של כלבים אלו

יש איזשהוא אתר בו ניתן לראות את הכלבים הללו, ולקרוא עליהם קצת? (תחש, פאג, ווסטי, שפיץ יפני,שנאוצר ננסי ועוד) ... ושוב תודה.

וגם יורקשייר טרייר

שהוא לא מנשיר שיער, הוא הזעיר מבין כל הכלבים שצויינו. הוא כלב מאד עדין ולא נושך ולא לועס ולא מתעניין כמעט בכלל באוכל. (בגלל זה מאלפים אותו עם צעצוע ולא עם מזון). אבל.........הוא דורש סרוק וטיפוח של הפרוות המשי הארוכה שלו! המגדלת שלי מכרה עכשיו גור למישהו שעשה הפתעה לחברה שלו והציע לה נישואין עם יורקשייר במקום עם טבעת!!! והיתה התרגשות עצומה . מגדלת דואגת לעזור בכל שאלה או בעיה יש תמיכה והמון המון סימפטיה. וגם כאן יש "אבל": פשוט אין לה כרגע גורים! אבל תכנס לאתר ותראה, אפשר להתקשר אליה ולשאול, היא עונה באריכות. אני עשיתי המון בדיקות לפני שקניתי את היורקשייר שלי, גם בבתי גידול של יורקשייר וגם בגזעים קטנים נוספים, הגעתי למסקנה שזה הכלב שאני הכי רוצה, ולא התאכזבתי לרגע! בהצלחה

ניל´´י

New member
אתה יכול להכנס לאתר של פטקינג

www.petking.co.il לחפש בפרופילי הגזע ולמצוא המון חומר על הגזעים האלו.

למעלה