כלב עם נזלת

foxio

New member
כלב עם נזלת

מישהו נתקל פעם בתופעה לש נזלת אצל כלב? הכלבה שלי מנוזלת ואני לא רוצה ללכת אתה לוטרינר כי היא מיומת ואני חוששת ממפגשים לא רצויים.

ORSETTA

New member
היא זקוקה לבדיקת מומחה

אף אחד לא יוכל לומר מה הטיפול בנזלת חוץ מוטרינר אני מתארת שהיא זקוקה לאנטיביוטיקה אבל אם הנזלת כבר צהובה רצוי בהקדם להגיע לבדיקה ובדרך תרחיקו אותה מזכרים חרמנים ובאותה הזדמנות תקבעו תור לעיקור!!!!!!!!

foxio

New member
מה פתאום עיקור?

מדובר בכלבה גזעית עם תעודות ועוד לא ראיתי כלבי שאר פאי מסתובבים חסרי בית

lilithmm

New member
יש הרבה שארפיי חסרי בית

מורדמים, נרקבים בעמותות.... Orsetta פרסמה גורים של שרפיי גזעיים למסירה מצב"ח לפני יומיומיים

ORSETTA

New member
לא צריך לתקוף

לא כתבת שהיא גזעית עם תעודות וחוץ מזה אז מה? בגלל זה היא תהפוך לבית חרושת לגורים? גזעית עם תעודות זה רק לבעלים שיוכלו לספר כמה כסף שווה כלבתם. אני יכולה לספר כמה אהבה שווים כלביי!!!!!!!! ושתרגיש טוב במהירות

amichai58

New member
נזלת

לא כל נזלת צריכה רופא - הן אצל כלבים והן אצל בני אדם. ראשית השאלה כמה זה חמור - לא פרטת. שנית, איך שאר ההתנהגות. אם זה מעט נזלת, הכלבה אוכלת כרגיל, נראית שמחה, פעילה - אני לא הייתי הולך לשום רופא. כמו שגם את/אני לא היינו הולכים לרופא בגלל שיש רק קצת נזלת. כמובן, אם יש סימנים יותר מדאיגים, ורואים החמרה, יש לשקול בהתאם.

foxio

New member
הלכתי לוטרינר וטב שהלכתי

מסתבר שיש לה דלקת ריאות. אצל שאר פאי אי אפשר לדעת לפי ההתנהגות כשהם חולים. הכלב יכול להיות חצי מת והוא משחק ואוכל כרגיל. ולכל "הנשמות הטובות" שרוצות שאני אעקר את הכלבה שלי אם תגידו לי איפה יש גורי שאר פאי למסירה אני אשלח חברים שלי שיקחו אותם.

האפי לי

New member
רק תדאג (בבקשה)

שלא תזדווג עם כלב מעורב ושיש ביקוש למינימום 3 גורים (בבתים טובים) עוד לפני ההרבעה. זה עדיין לא מצב אידאלי לכלבים ברחובות אבל זה מצב אידאלי לכלבים שיצאו מביתך

bilbolim

New member
כבקשתך

רק זו זה די ישן אז תבדוק אם זה עדיין אקטואלי גורה שארפיי בת 4 חודש בצבעי דבש, גזעית+תעודות, מחוסת ומחונכת מחפשת בית חם. ניתן ליצור קשר בICQ 232476818 או באימייל: [email protected]

lilithmm

New member
הם לא יסתדרו עם הגורה הזו.

מדובר בגורה מאוד בעייתית. הם גם רוצים כנראה חלק לא מבוטל מהכסף שהם שילמו למגדל. ד.א. הנה קישור להודעה שלה: הכלבה הזו חייבת ללכת לבית שיש לו נסיון בטיפול בשארפיי או שהסוף שלה יהיה רע מאוד.

רן 007

New member
בגלל שלא צריך לדאוג יש לה דלקת ..

ריאות תסתכל בהודעה מתחתיך... לכן כדאי לשקול לפני שממליצים לא ללכת לוטרינר יום טוב רן

amichai58

New member
תקרא מה כתבי

הוא לא פרט מעבר לנזלת, ואם זה קצת, הרבה, יש/אין סימנים נוספים. אתה ממליץ לכל מי שרואה טיפה נזלת אצל הכלב לרוץ לווטרינר ?

amichai58

New member
אל תמהר להאשים

כתבתי שאם יש סימנים נספים - יש לשקול בהתאם. למה אתה מתעלם מזה ? אתה לא יודע איזה סימנים נוספים היו האם אתה היית רץ מקצת נזלת לרופא ? אל תאשים. בדלקת ריאות יש יותר דברים מטיפונת נזלת. ובבקשה תתייחס לכל מה שנכתב. לא לקרוא חצי משפט ולחגוג ש"הינה תפסנו אותך"

be_roo

New member
עקרונית אתה צודק אבל מאחר ולמי שלא

מנוסה קשה לכמת (מלשון כמות) את ההפרשות, וישנם סימפטומים שאינם ברורים למי שאינו איש מקצוע, רצוי לנקוט במידת זהירות בהמלצות. גם לי קורא שאני ממליצה לחכות ולעקוב אחר המצב, אבל זה כאשר מדובר על נוכחות של סימפטום או העדרו ולא על הכמות שלו, שכמו שאמרתי, קשה להערכה.

למעלה