כלב נובח
יש לי כלב בן 9, הוא יחסית כלב קטן ונובח המון!
זה מאוד מפריע לשכנים וגם לבני הבית לישון בלילה, וגם בשעות הבוקר.
לטעמי הוא נובח בגלל חרדות, שבסיסם במלחמה האחרונה (אנחנו מהצפון..). אז הוא נובח מזיקוקים וכל מיני רעשי פיצוץ או מטוסים. אבל הוא גם נובח על רעשים אחרים כמו משאיות וכו. בקיצור הוא נובח כמעט לע כל רעש מבחוץ.. ( בלי קשר ואולי זה כבר נושא אחר אבל חשוב- הוא מאוד פחדן. הוא מפחד מהרצועה של עצמו ומכל מיני רעשים ממש קטנים (אם נניח הוא שותה והרצועה פוגעת בקערה הוא הולך אחורה בבהלה). גם כשהחלפנו קערה וגם כשהחלפנו לו מקום זה עדיין המשיך. )
אבי, שכבר ממש לא מסוגל לסבול יותר את הנביחות רכש קולר חשמלי למניעת נביחות.
אני חושבת שזה אכזרי ומתנגדת לכך בכל תוקף. זה כמובן גורם לחיכוכים בעניין.
שמעתי על קולר שמבוסס על ריח, האם מומלץ? והאם אני סתם מגזימה שאני מתנגדת לכך? אני פשוט ממש מרחמת עליו..
אשמח לתגובה.
תודה לכם!
יש לי כלב בן 9, הוא יחסית כלב קטן ונובח המון!
זה מאוד מפריע לשכנים וגם לבני הבית לישון בלילה, וגם בשעות הבוקר.
לטעמי הוא נובח בגלל חרדות, שבסיסם במלחמה האחרונה (אנחנו מהצפון..). אז הוא נובח מזיקוקים וכל מיני רעשי פיצוץ או מטוסים. אבל הוא גם נובח על רעשים אחרים כמו משאיות וכו. בקיצור הוא נובח כמעט לע כל רעש מבחוץ.. ( בלי קשר ואולי זה כבר נושא אחר אבל חשוב- הוא מאוד פחדן. הוא מפחד מהרצועה של עצמו ומכל מיני רעשים ממש קטנים (אם נניח הוא שותה והרצועה פוגעת בקערה הוא הולך אחורה בבהלה). גם כשהחלפנו קערה וגם כשהחלפנו לו מקום זה עדיין המשיך. )
אבי, שכבר ממש לא מסוגל לסבול יותר את הנביחות רכש קולר חשמלי למניעת נביחות.
אני חושבת שזה אכזרי ומתנגדת לכך בכל תוקף. זה כמובן גורם לחיכוכים בעניין.
שמעתי על קולר שמבוסס על ריח, האם מומלץ? והאם אני סתם מגזימה שאני מתנגדת לכך? אני פשוט ממש מרחמת עליו..
אשמח לתגובה.
תודה לכם!