כלב נובח לא נושך...

uhatotah

New member
כלב נובח לא נושך...

למי שלא ראה היום את החדשות: יוסי ביילין חוזר לתפוס כותרות היום, כאשר התחיל לתקוף את כל אלה שאוהבים את המדינה הזאת... ההתקפה החלה כנאום אידיוטי ורגיל לחלוטין של יוסי ביילין, שבו הוא קורא כרגיל לעם, כמה שהערבים טובים וצדיקים וכו`... (הבולשיט הרגיל שלו) אבל פתאום חלה נקודת מפנה כאשר הפנה אצבע מאשימה במיוחד ליהודים ואם לא הייתי יודע שהוא יהודי כמוני אז לא הייתי מתחיל לסתום את הפה לאנשים שטענו שצריך לחסל אותו... כמובן שאסור לרצוח אף יהודי (ולחוכמולוגים שביננו: אסור גם להרוג בטעות) אבל לפי דעתי אנו צריכים לקום ולארגן קבוצה מאד רצינית של אנשים שישלמו לו שיפרוש מכל פעילות פוליטית. התקיפה שלו היום באה בהפתעה ובה הוא זעם על כל מי שאמר שביילין טועה וניסה לסתום פיות להמונים, כפי שאתם יודעים כלב נובח לא נושך ואין שום טעם להתייחס לדבריו אז אני מבקש מכם מחבריכם שבעם הבאה שביילין מדבר פשוט לא לשמוע, להתייחס אליו כקומיקאי...

אלוני.

New member
מיותר

אפילו הרמיזה הייתה מיותרת ... לגופו של עניין , יוסי ביילין לא מוכן לעשות חשבון נפש , קשה לו לראות את מפעל חייו קורס . העניין הוא שלדעתי מפעל חייו עוד יימשך רק שהפעם הוא לא רואה מעבר לאף ...

uhatotah

New member
לא הבנתי...לאלוני

לא הבנתי מה מיותר ועל איזה רמיזה מדובר?

uhatotah

New member
תתפלא אבל יש הרבה מפגרים, תקרא

יש הרבה מפגרים וחמומי מח שעדיין לא הפנימו את רצח רבין ושזה כן אפשרי גם כאן בביתנו, בגלל זה אני מעדיף שלא לקחת סיכונים וכל פעם להסביר מחדש שאסור לרצוח יהודים בשום מקרה!!!!

אלוני.

New member
אהההה

אני לא חושב שמפגרים זו המילה , ובעיניי אסור לרצוח, נקודה .

למעלה