כלב לאימוץ

fritzi2

New member
כלב לאימוץ

היי אני מחפשת כלב/ה לאימוץ .. אני גרה באיזור המרכז בגודל- בגודל בינוני כי יש לנו בית רגיל בלי גינה , שיהיה מסורס או אם זאת כלבה אז מעוקרת

be_roo

New member
בכל אחת מהעמותות

תנול חיות לחיות, צער בעלי חיים, SOS וכל מכלאה אחרת שקיימת, תוכלי למצוא עשרות כאלה. רק ללכת ולקחת את זה שעושה לך קליק.

talrayman

New member
כלבה בשבילך

הי, יש לנו כלבה למסירה שאולי תתאים לך. מדובר בטריירית מעורבת בת 3, מעוקרת ומחוסנת. היא כלבה מאוד חכמה ונאמנה. היא הולכת אחרינו ברחוב ללא רצועה, וכאשר נכנסים למכולת, לדוגמא, היא פשוט מחכה בחוץ עד שנצא, ללא כל אילוף... היא בגודל קטן-בינוני, ודי שמנה. היא אוהבת בעיקר לרבוץ, ומתאימה מאוד לדירה. היא כלבה מאוד מיוחדת, וקשה לנו מאוד למסור אותה. אנו עושים זאת כי יש לנו שני כלבים משלנו, ומצאנו אותה ואת הגורה שלה לפני מספר חודשים, אך אנחנו רואים ש 4 כלבים זה קצת לא מעשי... אני מצרף תמונה שלה, צאי קשר אם את מעוניינת תודה טל [email protected]

fritzi2

New member
היי

מצאנו כלבה כבר מקווה שיאמצו את הכלבה המתוקה שלך בקרוב והיא תמצא בית חם

dark spy

New member
באתר שלי יש המון כלבים שמחפשים בית

http://kambach.galeyisrael.com באתר מעל 100 כלבים שמחפשים בית (חלקם נמסרו כבר, מספרים מדוייקים באתר)

fritzi2

New member
תודה לכולם

סליחה שאני מגיבה אחרי הרבה זמן אני אולי אבדוק במקומות שהצעתם אבל רוב הסיוכיים שכבר מצאתי כלבה אני רק צריכה שיעקרו אותה וזהו :) תודה רבה

האפי לי

New member
גורים למסירה

כלבת מפעל מטופחת ומקסימה (כניראה דלמטית מעורבת) המליטה במזל טוב עשיריה של גורים שחורים עם קצת לבן. שניים נפטרו בגלל הקור ושמונה עוד מחפשים בית. האבא זאב מעורב. הכלבה האמא שגם תשמח לקבל בית היא כלבה חברותית חכמה מאוד ומתה על חתולים, סביר שתלמד את גוריה בהתאם. יגדלו לגודל בינוני-כמעט גדול, מתאימים גם לבית בלי חצר.

fritzi2

New member
הייי

היא נשמעת לי כלבה אחלה אבל אני בטח אצתרך לאמץ אותה עם הגורים שלה אי אפשר להפריד בניהם ... ואת זה אני לא יכולה . ...תודה רבה בכל זאת! יש לי שאלה : האם כלבה שהיא דיי שינמית שבאים לאמץ אותה תהיה רגועה יותר שתתרגל לבית שלנו?

האפי לי

New member
אני חושבת שכדאי לך אולי לאמץ גור

היא כלבה עם גיל לא ידוע ורגילה למרחבים הפתוחים של המפעל שהיא גרה בו, ולא צעירה ואכן לפני שהגורים לא ימסרו גם היא לא תמסר. גור אמנם הוא הרבה השקעה בהתחלה אבל מצד שני יש להם ריח כזה טוב (רק אתמול חיבקתי גור קטנטן חמוווווווד והסנפתי אותו כל כך חזק!!) והם מתוקים.

אני אישית חושבת

שהכי ממולץ ללכת ולאמץ מתנו לחיות לחיות שנמצאים ממש במצוקה עכשיו ולא מסוגלים לכלכל את כל הבעלי חיים שהם מחזיקים שם...אם תיקחו משם כלב זאת תהיה מצווה גדולה.. בלי להעליב כאן אף אחד..אני גם חושבת שזה יהיה יותר טוב מלאמץ כלב שכבר יש לו בית זמני לעת עתה..הכלבים שנמצאים בעמותה שם קצת יותר זקוקים לאימוץ.

למעלה