כלבי שמיעה: למישהו כאן יש כלב כזה?

זהבית135

New member
כלבי שמיעה: למישהו כאן יש כלב כזה?

אשמח ללמוד על הנושא ממי שיכול לספר על תהליך קבלת הכלב וכיצד הוא עוזר לו.

ורד מקפה דה מרקר

כתבה על זה פעם פוסט. אני לא זוכרת מתי, אבל אני זוכרת שהיא כתבה על זה פעם סיפור ואפילו זכתה בפרס על זה. אולי מישהו מוכן להעלות כאן את הקישור לפוסט שלה?

צלף

New member
שומע מפעם לפעם שכבדי שמיעה גדלו ../images/Emo107.gif

והכלבים מצאו את הדרך לעזור לבעלכם בנושא שמיעה...

Yukita

Active member
מנהל
אני הבנתי

שכלבים כאלה מאומנים למשוך את תשומת לב בעליהם לכך שהטלפון או פעמון הדלת מצלצלים וכו'. לי אישית יש כלב (לא כלב שמיעה, פשוט כלב
), ואני לא כל כך מבינה למה צריך אימונים מיוחדים - ממילא כל פעם שיש מישהו בדלת היא תיכף אומרת לי...

וניל לי

New member
שהייתי קטנה היתה לי פינצ'רית

אלו כלבים שחזקים בנביחות, והיא היתה מרסקת את הבית שהיו מצלצלים בדלת או באינטרקום, והייתי שומעת גם ללא המכשיר, ויש לי ירידה עמוקה מאוד. היום יש לי חתולים והם אומנם שקטים, וגם שהם מדברים אין מצב לשמוע אותם ללא מכשיר, אבל הם דיי צמודים אלי, ואני שמה לב לשינויים ולאיתותים שלהם, למשל השפנפנן שלי (הג'נג'י הפחדן) מאותת לי מאוד ברור אם מישהו בדלת, או אם יש חריגות אחרות... לדעתי כל כלב שתאמצי\תאמצו, ניתן ללמד בעזרת סבלנות להפוך לכלב שמיעה. פשוט מלמדים ומחזקים התנהגויות רצויות. מציעה לך גם לשאול בפורום כלבים בתפוז על לימוד....

rikaaa

New member
צילצול בדלת או אינטרקום

היי אני פתרתי את הבעיה בצורה כזו קניתי מצלמה שמוקמה מול דלת האינטרקום מעל לוח הפעמון של האיטרקום הורכב חישן שסונכרן עם המצלמה. את החלק המקביל למצלמה חיברתי בבית לטלויזיה בערוץ הוידאו. כשמישהו מצלצל למטה יש לי הבהקי אור בבית ואז אני עוברת בטלויזיה לערוץ הוידאו ורואה אם זה אדם מוכר פותחת אם לא שישאר בחוץ. גם בצמוד לפעמון הדלת יש חיישן אותו סוג וכשמצלצלים שם במקרה ושכן פתח אז שוב מופיע אותו הבהוב ודרך העינית בבית אני יכולה לראו מי הפונה. למי שמעונין הגעתי אליהם דרך חברת "מהלב"

rikaaa

New member
ח ח ח

גם לי יש חתול שמיעה אמיתי כשמישהו מתקרב לקומה הוא נוטע את עצמו על יד דלת הכניסה כמו סלע אי אפשר להזיז אותו עד שאותו אדם זז מהמקום.

למעלה