כלבי ציד

קספר

New member
כלבי ציד

=================================== מתאספים כמו נחיל של זבובים כמו עדר צאן של כבשים לבנים כלבי ציד שחורים יוצאים להילחם רומסים כל דבר הניקר בדרך המוח נשטף באמרות קרות להשמיד הכל בלי טיפת רחם גופות של כלבים חרוכים מוטלים בדרך עוד שניים מסתערים הלאה בהמשך כמה כיף להיות פוליטקאי מחורבן שכל מה שהוא אומר בהשפעת זהב של ענים ראשי מדינות אוהבים כלבי ציד כל עוד כסף זורם הישר לכיסם השמנים אמרות המרימות מוראל אלימות בשם של דמוקראטיה בחסד כלבי ציד שלנו ממשיכים לנבוח לשרוף כל דבר ירוק צומח כלב ציד נשטף לו המוח הוא כבר לא יודע מה זה לנוח החבר נופל בצד והוא לא יודע שהמוות קרב ובא כמה חבל שאני לא פוליטקאי מחורבן להרוויח כסף על חשבון כלב ציד כמוך אבל עדיף למות כמו כלב מבלי ההרגשה שאתה מסריח מכסף של מתים =================================

Blessed By Gore

New member
כנראה שהיה לי משהו להגיד........

עובדה שכתבתי. אם היית אומר "אם אין לך משהו חכם להגיד...." זה כבר משהו אחר....

badphish

New member
בעיקרון

אהבתי את הרעיון אבל הביצוע יכול קצת להשתפר לא מרומז מספיק אבל חביב בהחלט

חביב מאוד

אהבתי במיוחד את הבית האחרון תנסה לתרגם את זה לאנגלית, כי בתכלס הרעיון והמילים הם בסדר גמור רק העברית דופקת

black soul

New member
נחמד נחמד

אבל באמת, באנגלית שירים נשמעים הרבה יותר טוב

אוי נו באמת

"באנגלית שירים נשמעים יותר טוב", גם כן טענה. נמאס לי מכל טענות עליונות האנגלית של אנשים, אני אישית מעדיף שירים בעברית, כי הרבה שירים באנגלית, במיוחד כאלה שנכתבים על ידי אנשים שאנגלית היא לא שפת אימם, נוטים להפוך ליומרניים מדי מצד אחד, או ללא אחידים מבחינת שפה מצד שני. בקשר לשיר, קראתי הפעם, ולא אהבתי, מה לעשות. עדיין לא הבנתי למה אתה לא מפרסם את זה במקום המיועד לעניין (כמו בימה חדשה למשל) שם תוכל לקבל יותר תגובות ענייניות.

Zed off

New member
אתה מודע לזה

שאופת´ לא שרים בשפת אימם? היית קורא להם גם יומרנים? או לא אחידים? אני לא...

אתה מודע לזה

שכדאי לשם לב למה שנאמר בהודעה לפני שמגיבים עליה? אמרתי שלרוב זה ככה, לא תמיד. וגם לאופת´ יש את הנפילות שלהם. ואני חושב שהמילים היותר מרשימות באנגלית מגיעות מיוצרים שאנגלית היא כן שפת אמם (מיי דיינג ברייד, דת´).

אתה מודע לזה

שכדאי לשם לב למה שנאמר בהודעה לפני שמגיבים עליה? אמרתי שלרוב זה ככה, לא תמיד. וגם לאופת´ יש את הנפילות שלהם. ואני חושב שהמילים היותר מרשימות באנגלית מגיעות מיוצרים שאנגלית היא כן שפת אמם (מיי דיינג ברייד, דת´).

Zed off

New member
אתה מוכן אולי להצביע לי על הנפילות

שלהם? כי אני לא ממש מצאתי...

הרבה מהמלל בשני האלבומים הראשונים

טובל ביומרנות רבה. בזמן שהמוסיקה קצת הדרדרה החל מהאלבום השלישי, המילים השתפרו.

קספר

New member
תראה אני לא מתכוון להפוך את זה

להרגל. מידי פעם לפעם אולי פה ושם. זה פורום רוק/מטאל וכאן אני יכול לקבל ביקורות או משהו כזה. נ.ב: "היהודים" כתבו כמה שירים באנגלית וזה נשמע לא רע. הרבה להקות מטאל טובות רושמות שירים באנגלית כי כך הם פונות לקהל גדול יותר.SODOM KREATOR למשל. DIMMU BORGIR היא להקה נורבגית שהפסידה הרבה בגלל היותה מפרסמת שירים בנורבגית אך ורק.עכשיו זה השתנה.וכמעט לא שמים לב שיש בעיות של מבטא.

אישית

ממש לא אהבתי את השירים באנגלית של היהודים, היהודים הם לא להקה שיודעת לשיר\לכתוב באנגלית וזה משהו שממש צריך לדעת לפי דעתי, הלהקה היחידה בארץ ששרה טוב באנגלית היא רוקפור הם היחידים שמתקרבים לזה אז אלא אם כן אתה כבר כותב כמו שצריך באנגלית אז חבל על המאמץ וחבל לתרגם את זה מעברית כי בדרך כלל זה מחרבש את השיר מה שאתה כן יכול לנסות זה לכתוב את השיר מההתחלה באנגלית ככה יהיו לך פחות בעיות

a_duck

New member
אורפנד לנד כותבים באנגלית...

ולמרות שאני לא מת עליהם לדעתי הם כותבים טוב... אמ...ואתה לא מכיר את כל הלהקות בארץ ככה שלא הייתי אומר במקומך שהם היחידים בארץ שכותבים טוב באנגלית...

למעלה